(Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior:

Last Updated on martie 29, 2017 Activitate intensă la al doilea magazin Kaufland din Brașov, de pe strada Avram Iancu. Mașinile de marfă au început să vină chiar dacă în interior se mai lucrează. Potrivit reprezentanților firmelor distribuitoare, a fost nevoie să se angajeze agenți de pază suplimentari pentru paza mărfii lăsată în magazin.

Reprezentanții Kaufland forțează deschiderea magazinului înainte de sărbătorile de Paști pentru a nu pierde vânzările din această perioadă. Oricum magazinul va da lovitura în zonă ținând cont că vor deveni clienți toți cei de pe Griviței dar și studenții de pe Colină.

stiri brasov kaufland magazin doi 2 avram iancu

Astăzi la magazin au început și asfaltările în exterior însă nu s-a început sensul giratoriu astfel că circulația este mult îngreunată, iar după deschidere va fi foarte complicat de circulat pe Avram Iancu.

Kaufland a cumpărat un teren de la compania braşoveană Carpatex, specializată în producţia de ţesături, care deţinea aici o fostă secţie, închisă în 2008.

(Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 1 (Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 2 (Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 3 (Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 4 (Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 5 (Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 6 (Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 7 (Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 8 (Foto) Brașov: Kaufland deschide al doilea magazin. Activitate intensă în aceste zile în interior și exterior: 9

Revenim cu detalii!

Previous Story

FELICITĂRI! Polițistul anului 2017 este din Brașov! La ,,ordine şi siguranţă publică”. Vezi ce a făcut pentru acest premiu:

Next Story

“Am fost vreo patru ani in Sibiu inainte sa ne stabilim in Brasov si cred ca aici, in Brasov, am gasit echilibrul cel mai bun. Pentru noi a contat foarte mult natura.”