Brașov. Medic Senator: „URA! Ratiune, incepe renovarea Spitalului Judetean! Domnule Presedinte, FELICITARI! Si asta nu e in gluma, desi sunt atat de fericit incat in continuare tonul va fi de gluma”

Last Updated on martie 10, 2017 Senatorul PSD Florin Orțan, medic la Spitalul Județean promite o renovare a Spitalului cum nu s-a mai văzut. El i-a mulțumit președintelui Consiliului Județean Brașov pentru … rațiune.

Pe Facebook, Florin Orțan a scris: RATIUNE. Sau politica asa cum o vad eu.

Brașov. Medic Senator: „URA! Ratiune, incepe renovarea Spitalului Judetean! Domnule Presedinte, FELICITARI! Si asta nu e in gluma, desi sunt atat de fericit incat in continuare tonul va fi de gluma” 1

Astazi am primit la Spitalul nostru mic si degradat vizita Presedintelui CJ, Adrian Vestea: au fost convocati toti sefii de sectie. Am mers si eu, desi nu mai sunt sef de compartiment, ca in Ro daca te voteaza 35 000 Brasoveni devii incompatibil aproape cu orice; asadar, din pozitia de autosuspendat, ce am vazut:

URA! Ratiune, incepe renovarea Spitalului Judetean!
Domnule Presedinte, FELICITARI! Si asta nu e in gluma, desi sunt atat de fericit incat in continuare tonul va fi de gluma.

Dragi concetateni, cu fonduri in care Guvernul Romaniei va avea o contributie majora, spitalul din orasul nostru se va europeniza. Nu peste 20 ani, ci acum, acum cand sunteti voi bolnavi nu cand se vor imbolnavii nepotii vostri.
Procesul va fi dureros pentru ca medicii si asistentele vor trebui sa va asiste in conditii de campanie, dar credeti-ma merita, in 16 luni veti vedea ca se poate altfel. L-as numi “Programul SPITALUL ALTFEL” derulat de Guvern si CJ Brasov.

De asemenea, am aflat ca planuim – in sfarsit, ratiune – sa extindem in urmatoarea perioada de 4-6 ani Spitalul cu un corp de cladire nou, cu un UPU nou, in care sa aducem la un loc toate specialitatile de urgenta.
Au triumfat ratiunea si realismul.

Din partea mea, o sa depun luni la Parlamentul Romaniei un proiect legislativ pentru ca Ministerul Sanatatii sa preia cheltuielile cu salarizarea personalului pe parcursul suspendarii temporare a activitatii din orice spital din Romania pe motive de igienizare/renovare.

Pentru cei care nu stiu, contractul cu casa de asigurari de sanatate presupune un numar de internari lunare. Daca acestea nu se efectueaza veniturile spitalului dispar si prin urmare dispare si salariul personalului. Si de aici reticenta managerilor de spital de a inchide pentru renovare.

A fost o zi buna. Felicitari Ministerului Dezvoltarii pentru finantare, felicitari Consiliul Judetean Brasov pentru ratiune. Felicitari Brasoveni. Se pare ca ati votat bine.
Dr. Florin Ortan, senator PSD de SCJUBv.
Prietenii stiu de ce”.

Previous Story

Autobuzele RAT Brașov vor circula până la Sânpetru? Vezi ce soluție a găsit un consilier local, model și pentru Săcele, Codlea, Prejmer, Râșnov, chiar și Zărnești:

Next Story

Brașov: La Mulți Ani, Spitalul Sf. Constantin! Aniversează 6 ani de activitate