Brașov: Doar 60 de bilete au mai rămas pentru concertul Vama

Last Updated on martie 10, 2017 Sambata, 11 martie VAMA revine la Kruhnen Musik Halle din Brasov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P), cel mai nou spatiu cultural al orasului, dedicat evenimentelor live, culturii si petrecerilor.

Pe Facebook, Kruhnen Musik Halle a scris: „Guys, pentru concertul Vama au ramas disponibile mai putin de 60 de bilete. Va recomandam sa le achizitionati azi pentru ca maine sunt slabe sanse ca ele sa mai fie disponibile. Biletele pot fi achizitionate de la bar, dupa ora 17:00.

Brașov: Doar 60 de bilete au mai rămas pentru concertul Vama 1

Nu facem rezervari pentru bilete!”

Infiintata in 2006 de Tudor Chirila, solistul trupei, la scurt timp dupa destramarea trupei Vama Veche, Vama abordeaza un stil pop, rock. Concertele lor sunt recunoscute pentru imbinarea muzicii, actoriei si dansului, care se completează reciproc.

Afterparty cu Selektor: Fane la Platane (Partipipal) – 11.03

Formatia Vama a lansat doua albume de studio: „Vama” (2008) si „2012” (2012). Cele mai cunoscute piese ale grupului sunt: „Perfect fara tine”, „Copilul care alearga catre mare” si „Post iubire”. Cel mai nou single al celor de la Vama este lansat in luna mai 2016 si se numeste „Memories Now”.

Pentru concertul VAMA, biletele sunt disponibile la pretul de 65 de lei si pot fi achizitionate de la barul din Kruhnen Musik Halle, situat pe Str. Nicolae Titulescu, nr. 2P. Bilete se pot gasi si in seara concertului, la intrare

Rezervarea unei mese se face achitand 50 de lei de persoana (ce presupune exclusiv suma pentru consumatie la bar). Plata se poate face in avans, la bar, pana in ziua evenimentului.

Previous Story

Brașov: Programări online şi la Permise auto. Vezi de când:

Next Story

Autobuzele RAT Brașov vor circula până la Sânpetru? Vezi ce soluție a găsit un consilier local, model și pentru Săcele, Codlea, Prejmer, Râșnov, chiar și Zărnești: