Brașov: Andreea Marin a fost invitatul special și totodată prezentatorul Galei de caritate ”Aici pentru Tine”

Last Updated on martie 7, 2017 Aflată la prima ediție, Gala de caritate ”Aici pentru Tine”, a fost un real succes. Aproape 100 de invitați au răspuns pozitiv invitației făcute de organizatori, iar evenimentul a reunit oameni de afaceri din Brașov și din țară, dar și autorități locale.

Invitații au fost delectați cu un meniu aparte, iar atmosfera a fost întreținută de Trupa 6, Claudia Șuteu, Ioana Bozga, dar și de copiii de la Liceul de Muzică sau Clubul de Dans ”Dance with me Studio”.

Brașov: Andreea Marin a fost invitatul special și totodată prezentatorul Galei de caritate ”Aici pentru Tine” 1

Invitatul special și totodată prezentatorul acestei Gale, organizată de Asociația “Aici pentru tine” și Agenția de Publicitate “AdTeam Brașov”, a fost prezentată de Andreea Marin. Această gală a fost realizată cu scopul de a veni atât în sprijinul copiilor din centrele de plasament, cât și a unei tinere care suferă de ulcer varicos și are nevoie urgentă de o proteză la picior.

”În urma Galei de caritate, am reușit să strângem bani pentru a o ajuta pe Cara Maria și vom lupta în continuare pentru integrarea în societate a copiilor din centrele de plasament. Tablourile puse la dispoziție de fotograful Dan Mălureanu, au fost licitate de invitați, iar asta ne-a bucurat nespus.

Mai mult decât atât, o parte din invitați au făcut și donații separate pentru cazurile noastre sociale. Campania noastră de strângere de fonduri continuă însă, pentru a putea achiziționa un microbuz pentru copiii din centrele de plasament. De asemenea, nu puține sunt cazurile sociale de care Asociația ”Aici pentru Tine” se ocupă și pune suflet pentru a ajuta oameni greu încercați.

Împreună putem ajuta în continuare, iar cei care doresc să ne susțină și să facă donații de orice fel, sunt așteptați cu brațele deschise.” A declarat Adina Gal, președintele Asociației ”Aici pentru Tine” Brașov.

Această Asociație localizată pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov, este o organizație non-guvernamentală și a fost creată cu scopul de a oferi suport și de a crea un viitor mai bun copiilor abandonați, crescuți în medii nefavorabile, în centre de plasament și mamelor maltratate.

Dacă vrei să te numeri și tu printre cei care schimbă poveștile de viață ale acestora și le oferă dreptul la o viață mai bună, la o viață normală, poți cere detalii la:

Email: contact@asociatiaaicipentrutine.ro
Adina Gal – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”
www.asociatiaaicipentrutine.ro
Telefon : 0726.686.793 E-mail: adina@adteam.ro

Previous Story

(Foto) Superland Brașov va avea și Adventure Park pe lângă Cinematograful 8 D, unic și în Europa

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Un utilaj a căzut din camion în sensul giratoriu