Mara Mareș: „Pentru PSD, Braşovul este zero”

Last Updated on februarie 10, 2017 Ieri, într-o conferință de presă, deputatul PNL, Mara Mareș a criticat dur PSD-ul pentru că au votat împotriva alocării de bani pentru finalizarea lucrărilor la Aeroportul Brașov, pentru autostrada Făgăraș-Sibiu și alte investiții.

„Din păcate pentru judeţul Braşov, unele din cele mai importante proiecte de investiţii nu se regăseau în buget. Am cerut alocarea prin bugetul Ministerului Transporturilor a fondurilor necesare pentru finalizarea anul acesta măcar a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Făgăraş, dar amendamentul a fost respins.
Mara Mareș: „Pentru PSD, Braşovul este zero” 1

De asemenea, am cerut preluarea finanţării lucrărilor la corpul B al Spitalului Judeţean de urgenţă Braşov de către Compania Naţională de Investiţii şi alocarea a 10 milioane de lei din bugetul Ministerului Dezvoltării, însă, la fel, propunerea mea a fost respinsă.

Bineînţeles, şi amendamentul prin care solicitam suplimentarea sumelor alocate judeţului Braşov din cota defalcată de TVA pentru a acoperi necesarul finalizării lucrărilor la calea de rulare a aeroportului Braşov a fost respins”, a declarat Mara Mareş.

„Pentru PSD, Braşovul este zero”
Din punctul ei de vedere, „pentru PSD, Braşovul este zero: 0 lei din absenţa amendamentelor parlamentarilor PSD de Braşov, 0 lei la capitolul investiţii publice finanţate în 2017 din bugetul de stat şi 0 lei din cauza respingerii de către majoritatea parlamentară PSD-ALDE, a amendamentelor depuse de opoziţia PNL, USR sau de către UDMR.

PNL va lupta în continuare în Parlament pentru respingerea acestor anomalii şi pentru a aduce guvernarea PSD-ALDE în limitele democratice”.


De ce crezi că PSD nu vrea să dea bani pentru Aeroportul Brașov?

Previous Story

Restaurant Brașov Valentines Day: Top 5 cele mai romantice restaurante, potrivit TripAdvisor

Next Story

Aeroportul Brașov: Și amendamentul USR a fost respins de PSD. Nu dau bani nici măcar pentru o banală amenajare a pârăului care traversează aeroportul