Directorul RAT Brașov a fost dat afară!

Last Updated on februarie 25, 2017 Cristian Radu a fost data afară de la RAT în urma votului de ieri din Consiliul Local. Cum funcția de director RAT este una politică, ieri s-a supus la vot noua conducere a Regiei Autonome de Transport.

Fostul şef al RAT, care este şi vicepreşedinte al PSD Braşov, a fost „părăsit“ inclusiv de colegii de partid, care în şedinţa de CL au votat împotriva desemnării sale ca membru în CA, informează monitorulexpres.ro.

Directorul RAT Brașov a fost dat afară! 1

Liderul de grup PSD din CL, Lucian Pătraşcu, l-a propus pentru Consiliul de Administraţie pe Marius Coste, fost senator social-democrat în mandatul 2012 – 2016, în timp de viceprimarul Costel Mihai i-a propus pe Liviu Diaconu (jurist), Gabriel Antohe (actualul director interimar al RATBv SA) şi Mircea Marin (director al Serviciului Public Local de Termoficare).

Propunerea ca Radu Cristian să rămînă în CA a venit din partea consilierului local FDGR, Cristian Macedonschi, care a considerat că acesta are deja o experienţă în fruntea RATBv, pe care, in opinia sa, a condus-o bine în ultimii ani.

În urma votului însă, au fost votaţi Marius Coste, Liviu Diaconu, Gabriel Antohe şi Mircea Marin, în timp ce fostul director, Cristian Radu nu a obţinut decît două voturi favorabile, din partea „fedegeriştilor“ Arnold Ungar şi Cristian Macedonschi. Un al treilea consilier, Toro Tamas, s-a abţinut

Unii aleşi locali au vrut să afle şi care este experienţa pe care o au membrii Consiliului de Adnministraţie, dar şi noul director al RATBv SA, Gabriel Gheorghe Antohe, în condiţiile în care Arnold Ungar a acuzat că CA a fost politizată, iar noul şef al companiei a ajuns în funcţie pe criterii politice.

„Mă deranjează că nimeni nu s-a deranjat să îmi verifice CV-ul înainte de a mă ataca. (…) Îmi permit să nu fiu modest şi să spun că în judeţul Braşov bnu există nimeni cu experienţa mea în administraţie. În toţi anii mei de muncă nu am avut niciun proces, nucio învinuire
ca administrator“, a spus Gabriel Gheorghe Antoghe.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Mașini lovite în sensul giratoriu

Next Story

Brașov: EXPLOZIE într-un bloc de 10 etaje!