(Foto) „Cetatea Brasov – inchisa in ultimul timp :(… vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa :( ”

Last Updated on februarie 25, 2017 Tribunalul Brașov a decis acum ceva timp că Cetățuia trebuie să intre în proprietatea Ministerului Culturii. Dar SC Aro Palace SA, care a avut-o în proprietate, a contestat decizia la Curtea de Apel Braşov.
Primăria Brașov, care vroia să dea lui Aro Palace 5 milioane de euro, dorește să ceară administrarea Cetățuii de la Ministerul Culturii, dar după îăncheierea procesului. Până atunci Cetățuia rămâne închisă.

Pe Facebook, Alin Alberto a postat fotografii cu mesajul:  „Cetatea Brasov – inchisa in ultimul timp (Foto) „Cetatea Brasov - inchisa in ultimul timp :(... vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa :( ” 1🙁… vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa (Foto) „Cetatea Brasov - inchisa in ultimul timp :(... vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa :( ” 1🙁.

(Foto) „Cetatea Brasov - inchisa in ultimul timp :(... vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa :( ” 3 (Foto) „Cetatea Brasov - inchisa in ultimul timp :(... vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa :( ” 4 (Foto) „Cetatea Brasov - inchisa in ultimul timp :(... vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa :( ” 5 (Foto) „Cetatea Brasov - inchisa in ultimul timp :(... vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa :( ” 6

A fost odata ca niciodata … o locatie superba pentru toata lumea, restaurant cu terase , cofetarie si discoteca….
In curand… poate vedem un bloc aici (Foto) „Cetatea Brasov - inchisa in ultimul timp :(... vin turisti aici si intreaba de ce nu pot intra in cetate si cand e deschisa :( ” 1 

 

Anul trecut Tribunalul Braşov a constatat că imobilul ,,Complex Cetate” constituie obiectul dreptului de proprietate publică al intervenientului Statul Român, fiind un monument de interes public naţional. De asemenea, magistraţii Tribunalului Braşov au obligat pârâta SC Aro Palace SA să lase Statului Român în deplină proprietate şi posesie imobilul.

Previous Story

Brașov: Protest, duminică! Vezi de ce se iese în Piața Sfatului:

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Mașini lovite în sensul giratoriu