Brașov: Protestatarii au sărbătorit abrogarea Ordonanţei 13 în Piaţa Sfatului. Vezi ce vor să facă de 1 martie:

Last Updated on februarie 27, 2017 Și duminică seara s-a protestat la Brașov împotriva corupției de la PS. Peste 200 de persoane au plecat în marș de la Prefectură spre Piața Sfatului unde au desfăşurat două steaguri uriaşe, Tricolorul României şi steagul Uniunii Europene, scandînd „Nu vrem să fim o naţie de hoţi“.

Braşovenii au început să se adune în faţa Prefecturii în jurul orei 19.00, iar apoi s-au îndreptat spre Piaţa Sfatului unde mai mulţi tineri au amenajat un stand cu ceai fierbinte, sucuri, fursecuri şi prăjituri pe care le-au oferit celor prezenţi. De altfel, produsele au fost aduse chiar de către cei care au ieşit zi de zi în stradă pentru a cere abrogarea OUG 13, informează monitorulexpres.ro.

Brașov: Protestatarii au sărbătorit abrogarea Ordonanţei 13 în Piaţa Sfatului. Vezi ce vor să facă de 1 martie: 1

Braşovenii au scandat „Nu vrem să fim o naţie de hoţi“, „Victorie“, „Jos Guvernul“ sau „Demisia“, în timp ce au desfăşurat cele două steaguri uriaşe, de 12 metri lungime. Pe steagul Uniunii Europene era scris şi mesajul „Here“ („Aici“). La ora 20.30, braşovenii au cîntat imnul „Deşteaptă-te, romîne“, apoi acţiunea s-a încheiat fără incidente.

Miercuri, 1 martie, în Piaţa Sfatului se va scrie cu flori #rezist. Pe pagina de Facebook a evenimentului, Corupția ucide, organizatorii au scris: „Multumim tuturor celor care au venit duminica (26.02.2017) in Piata Sfatului pentru a sarbatori aceasta MICA victorie, abrogarea OUG 13.

Insa continuam sa ne facem vazuti si sa le aratam tuturor politicienilor o foarte mica parte din cum ar trebui sa se ocupe de aceasta frumoasa tara, #Romania

#REZIST Brasov, va invita Miercuri, 1 Martie 2017 ora 17:00 in Piata Sfatului, pentru a scrie din ghivece cu flori mesajul nostru, acela ca nu cedam si ca #REZIST(am)!
Facem toate aceste proteste alternative deoarece acest guvern nu ne mai ofera increderea necesara si trebuie sa stam cu ochii pe ei. #VaVedem

Asadar va asteptam cu ghivece cu flori, rezistente la temperaturi scazute, pentru a scrie #REZIST, ca mai apoi toate aceste ghivece sa le folosim pentru infrumusetarea orasului, mai exact le vom planta in Piata Sfatului in jurul bradutilor.

Inca odata va multumim pentru ca #REZIST(ati) si pentru ca sunteti cetateni model.
Avem oameni frumosi, ne dorim o tara frumoasa. Avem oameni inteligenti, ne dorim politicieni inteligenti”.

București:

Cluj:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: 4 autoturisme lovite la Modarom

Next Story

Video Brașov: Vezi cum a fost la Sărbătoarea Clătitelor. Bonus: Parada