Brașov: „Multă sănătate celui care a decis reintroducerea sensului unic pe strada dintre Star și Modarom. Acum e blocat tot blvd. Eroilor”

Last Updated on februarie 28, 2017 Primăria a decis la un moment dat să introducă un sens unic între magazinul Star și Modarom pentru a-i „forța” pe șoferi să ia în calcul și parcarea de lângă spitalul Militar. Din păcate toți care vor să meargă în Răcădău pe Dobrogeanu Gherea rămân blocați în față la Teatru Dramatic.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris: „Multă sănătate celui care a decis reintroducerea sensului unic pe strada dintre Star și Modarom. Acum e blocat tot blvd. Eroilor din cauza celor care fac dreapta la Teatrul Dramatic și se dă peste cap și circulația mijloacelor de transport în comun.

Brașov: „Multă sănătate celui care a decis reintroducerea sensului unic pe strada dintre Star și Modarom. Acum e blocat tot blvd. Eroilor” 1

Înainte era mult mai ok, cei care voiau să treacă dealul făceau dreapta la Modarom și gata. Se pare că era nevoie de o bandă în plus pentru cei care își aduc copiii cu mașina la Unirea…

Am o bănuială a cui a fost ideea dar la câți arogantzi sunt la conducerea orașului mai bine mă abțin”.

Ar trebui anulat acest sens unic?

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Biciclist lovit de un autoturism. Vezi aici foto:

Next Story

Brașov: Cel mai bun cartier? Top cartiere din punct de vedere al costului vieții