Brașov: Alte două Mall-uri se vor deschide. Concurență mare pentru Mall-ul Coresi

Last Updated on aprilie 19, 2017 Investitorii nu vor să mai rateze piața „turistică” din Brașov și pregătesc două noui mall-uri. Dacă cel de la Hidro nu mai este o noutate, surpriza vine pentru fosta platformă IUS, de pe Hărmanului, interescție cu Vlahuță/Gării.

Braşovul a devenit un nou pol de interes pentru dezvoltatorii de retail care vor să construiască malluri noi în oraşul de la poalele Tâmpei. Până acum doi mari in­ves­titori – AFI Europe şi Im­mofinanz – şi-au anunţat planurile de a pă­trunde cu malluri în oraş, ei urmând să intre în luptă cu centrul comercial Coresi, dezvoltat de Immochan şi care funcţionează deja de aproape doi ani, informează zf.ro.

Brașov: Alte două Mall-uri se vor deschide. Concurență mare pentru Mall-ul Coresi 1

„Am demarat procedura de obţinere a autorizaţiilor necesare pen­tru construcţia viitorului nostru pro­iect Stop Shop din Braşov, procesul fiind în prezent în desfăşurare. Estimăm că lucrările de construcţie vor fi finalizate anul acesta.

Viitorul parc de retail va fi situat pe fosta platformă IUS Braşov şi va reprezenta prima unitate Stop Shop dezvoltată de Immofinanz“, spune Sorin Vişoianu, country ma­na­ger operations pentru România în ca­drul com­paniei de investiţii imo­biliare Immofinanz.

Tot în Braşov, dezvoltatorii de la AFI Europe România au finalizat, la în­ceputul lui 2016, achiziţia tere­nu­lui de 40.000 de metri pătraţi din centrul de business al oraşului, pe fos­ta plat­for­mă Hidromecanica, pe care a înce­put deja să fie ri­dicat un proiect cu des­ti­naţie mixtă.

Previous Story

(Foto/Video) „Niciodata nu am fost mai mandru de Brasovul meu ca in ultima saptamana, apogeul fiind in seara aceasta. Este un sentiment fantastic sa asculti din “varful dealului” imnul Romaniei”

Next Story

Video Brașov: Incendiu în Răcădău!