Video Brașov: Copil bătut pe stradă. Îi recunoaște cineva?

Last Updated on ianuarie 31, 2017 Un video circulă de aseară pe Facebook cu un copil care este bătut pe stradă. Se spune că ar fi filmat în Răcădău. Îi recunoaște cineva?

Nicolas: Niste nenorociti bat un copil (S-a intamplat in seara asta). DISTRIBUIE, Poate îi cunoaste cineva!  Brasov, Racadau, sta prin florilor, scoala 27, clasa a 8-a! Cineva a zis ca acesta este adresa corecta ,dar nu sunt nici eu sigur !

Video Brașov: Copil bătut pe stradă. Îi recunoaște cineva? 1

Sever Alexandru Tănase  NU pot da “like” unei asemenea chestii, dar am sa distribui si astfel poate ca cineva, in tara asta o sa poata sa faca ceva in privinta acestui lucru. Stiu ca intr-o perioada in Romania exista Scoala de corectie pentru minori, care era aproximativ similara cu puscaria. Astia nu mai sunt copii. Sunt actualii criminali ce-i vezi la colt de bloc, prin parcuri, pe langa scoli, prin preajma locurilor de joaca. Aici nu exista loc de discutii politice, de invinuit foruri superioare. Tind sa cred ca este de datoria noastra, a celor mari si mai cu cap sa facem ceva pentru stoparea acestor intamplari nefericite si violente.
Larissa GeorgianaO turmă de proști! Fată dragă asta ai văzut la mă-ta și la tactu ???Atât au putut să te educe sau nu ai avut nevoie de educație ..Nu vreau să mă gândesc ce c***ă infectă vei fi peste câțiva ani Video Brașov: Copil bătut pe stradă. Îi recunoaște cineva? 2?Video Brașov: Copil bătut pe stradă. Îi recunoaște cineva? 3?Dacă aș fi unul dintre părinții acestui copil, nu ai avea liniște deloc
Munteanu Gheorghe Stefan Să ajungă unde trebuie acest clip!

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Două persoane grav rănite, autoturism făcut praf la ieșirea din oraș

Next Story

Primăria are bani pentru Aeroportul Brașov?! De ce nu-i folosește? Excedent record de 237.000.000 lei la Braşov