(Foto) Brasov – Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi

Last Updated on ianuarie 10, 2017 La -29 de grade Celsius condițiile oferite de CFR sunt de Evul Mediu: Frig, gheață. Pentru a face față frigului, călătorii au aplicat metoda clasică de încălzire: se înghesuie ca pinguinii, unii în alții!

Pe Facebook, Sergiu Tărîţă a postat pe Facebook fotografii cu mesajul: „Asa se calatoreste cu trenul de la Brasov la Sibiu iarna pentru ca nu exista caldura”

(Foto) Brasov - Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi 1 (Foto) Brasov - Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi 2 (Foto) Brasov - Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi 3 (Foto) Brasov - Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi 4 (Foto) Brasov - Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi 5 (Foto) Brasov - Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi 6 (Foto) Brasov - Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi 7

PROGNOZA METEO MARŢI.Vremea va fi geroasă dimineaţa şI noaptea, iar în centrul, sudul şI estul țării, local șI ziua.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -14 șI -4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -22…-20 de grade izolat în zonele depresionare din nord-vest şI centru șI în jur de -4 grade pe litoral.

(Foto) Brasov - Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi 8

În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sud-vestice șI sudice unde doar izolat va ninge slab. Spre seară şI noaptea, nebulozitatea se va accentua şI va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de sud-est, ninsorile se vor extinde şI local se va depune strat nou şI consistent de zăpada.

 

Previous Story

Brașov: – 29 de grade! Este bine că s-au închis școlile?

Next Story

(Foto) Brașov: Unde sunt autobuzele RAT? La -29 de grade, brașovenii au așteptat în stație timp de 40 de minute! „Inacceptabil asa ceva. Bataie de joc”