Cătălin Striblea: „Am venit de la Brasov prin Rucar-Bran. Patru ore, cu ceva pauze. S-a mers in coloana, cu 30-40 la ora…. din cate imi dau seama, dupa depasirile pe serpentine in noaptea asta, musai trebuie sa fie prostie”

Last Updated on ianuarie 4, 2017 Brașovul este cunoscut ca un unul cu foarte multe accidente. Se pare că nu localnicii sunt cei vinovați, de vină ar fi „zmeii” care umblă pe serpentine cu viteză.

Pe Facebook, junralistul Cătălin Striblea a scris: „Am venit de la Brasov prin Rucar-Bran. Patru ore, cu ceva pauze. S-a mers in coloana, cu 30-40 la ora. Era noapte, a nins mai tot timpul cat am trecut muntele, lumea a mers incet si cu grija.

Cătălin Striblea: „Am venit de la Brasov prin Rucar-Bran. Patru ore, cu ceva pauze. S-a mers in coloana, cu 30-40 la ora.... din cate imi dau seama, dupa depasirile pe serpentine in noaptea asta, musai trebuie sa fie prostie” 1

Mai putin un baiat din Caras, care a inteles ca, daca lasam cate 20-30 de metri intre masini, asta inseamna spatiu de depasire. Si asa ne-a luat la crosetat pe toti intre Fundata si Rucar.

Multa vreme am zis ca situatiile de genul asta sunt date de lipsa de educatie, de nesimtire, de o respingere a regulii. Dar, din cate imi dau seama, dupa depasirile pe serpentine in noaptea asta, musai trebuie sa fie prostie”.

Previous Story

Brașovul are DOI miniștri în guvernul făcut de Liviu Dragnea!

Next Story

Brașov: De ce? Studenții de la Transilvania NU mai au reducere pe liniile RAT. Urmează pensionarii?