Brașov: UPDATE Motivul închiderii școlilor miercuri. Acestea este posibil să fie închise și joi și vineri!

Last Updated on ianuarie 10, 2017 Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă întrunit la Prefectura Brașov a decis să închidă școlile pentru miercuri, iar dacă situația o va impune, școlile vor fi închise și joi și vineri.
Marea problemă, așa cum anticipam duminică, o reprezintă transportul în comun. Când 41 de autobuze din 130 nu-ți pleacă pe traseu din cauza gerului este o crimă să chemi elevii la școală, doar ca să înghețe în stații.
Din păcate RAT Brașov nu a oferit nici la această oră scuze și explicații călătorilor care au înghețat în această dimineață la minus 18 grade.

„În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, desfăşurată astăzi, 10 ianuarie 2017, s-a hotărât prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor în unităţile de învâţământ preuniversitar din judeţul Braşov şi pentru data de 11 ianuarie 2017, cu posibilitatea prelungirii măsurii în funcţie de evoluţia stării meteo.

Brașov: UPDATE Motivul închiderii școlilor miercuri. Acestea este posibil să fie închise și joi și vineri! 1

Măsura a fost adoptată ca urmare a analizării condiţiilor şi prognozelor meteo. Totodată, reprezentanţii RAT Braşov, prezenţi la discuţii, au precizat faptul că 41 de mijloace de transport în comun, din totalul de 134, au întâmpinat probleme în asigurarea serviciului public de transport.

O situaţie specială se înregistrează la unităţile de învăţământ preuniversitar din localităţile Augustin, Măieruş şi Vlădeni unde din cauza unor probleme tehnice apărute nu se poate asigura încălzirea sălilor de clasă.

Prefectul Ciprian Băncilă a solicitat Inspectoratului Şcolar Judeţean maximă operativitatea în transmiterea informării către toate unităţile de învăţământ“, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Braşov.

Previous Story

ALERTĂ! Brașov: Școlile vor fi ÎNCHISE și miercuri!

Next Story

„SUPERLAND” Brașov, unic în România. Se construiește unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din țară pentru copii. Vezi cum va arată: