Brașov: Primăria a modificat prețul gigacaloriei pentru energia termică

Last Updated on ianuarie 31, 2017 După scăderea TVA de la 1 ianuarie, consumatorii din Braşov racordaţi la sistemul centralizat vor plăti cu 1% mai puţin pentru apă caldă şi căldură. Consilierii locali au aprobat, în şedinţa de sâmbătă, noile tarife.

„Preţul gigacaloriei a scăzut şi pentru consumatorii casnici şi pentru consumatorii non casnici şi este o recomandare a ANRE -ului, instituţia care reglementează preţurile în ceea ce înseamnă SACET.

Brașov: Primăria a modificat prețul gigacaloriei pentru energia termică 1

Această modificare este ca urmare a faptului că TVA-ul a scăzut la 19%, de la 20, deci preţul pentru casnici a scăzut cu 1% iar preţul pentru noncasnici, la recomandarea ANRE, a scăzut cu 10 lei”, a precizat Mihai Costel, viceprimar al Municipiului Braşov, citat de stiri.rttbrasov.ro

Pentru luna ianuarie se va lua în calcul un tarif de 201,53 lei pe gigacalorie. Pentru consumatorii noncasnici, tariful mediu aprobat de Consiliul Local este de 280,73 lei pe gigacalorie, fără TVA. Consumatorii racordaţi direct la reţeaua de distribuţie vor plăti cu 10 lei mai puţin faţă de luna decembrie 2016.

Previous Story

Primăria are bani pentru Aeroportul Brașov?! De ce nu-i folosește? Excedent record de 237.000.000 lei la Braşov

Next Story

UPDATE! Brașov: Dosar penal deschis în cazul copilului bătut și umilit în stradă