Brașov: Ministrul Marius Dunca criticat de Mara Mareș, deputat PNL

Last Updated on ianuarie 5, 2017 Marius Dunca, ales de Liviu Dragnea ministru al Tineretului și Sportului, a fost audiat ieri în comisia de specialitate. Pretația sa a atras criticile deputatului PNL de Brașov, Mara Mareș.

Pe Facebook, Marius Dunca a postat ieri un mesaj:  Depunerea jurământului pentru funcția de ministru al tineretului şi sportului.

Brașov: Ministrul Marius Dunca criticat de Mara Mareș, deputat PNL 1

Îmi asum, cu deplină responsabilitate, această funcție şi vă garantez că nu vă voi dezamăgi.
Suntem obligați să redam respectul, gloria şi recunoştința sportivilor şi sportului românesc, precum şi să oferim tinerilor un viitor aici, acasă!
Aşa să îmi ajute Dumnezeu!”

Tot pe Facebook, Mara Mareş, deputat PNL, a comentat: În urmă cu câteva momente au avut loc audierile din Comisia pentru #învățământ, știință, tineret și sport. Domnul Marius Alexandru Dunca, nominalizat Ministru al Tineretului și Sportului ne-a citit cu intonație programul PSD din campanie, care sublinia faptul că tinerii se confruntă cu cele mai grave probleme, cum ar fi rata uriașă a șomajului.

Brașov: Ministrul Marius Dunca criticat de Mara Mareș, deputat PNL 2
De asemenea, programul PSD făcea referire și la întoarcerea tinerilor care au studiat în străinătate. Eu sunt unul dintre acei tineri care au studiat în afară, dar au ales să se întoarcă în țară, dintr-un simț al datoriei civice care îmi revine, ca om crescut și format aici. Însă, cei mai mulți dintre cei care pleacă să studieze în afară aleg să nu se întoarcă.Îmi doream să găsesc propuneri concrete în programul PSD prin care acești tineri pot fi ajutați să găsească și în țară condiții similare, dar am văzut aceleași lozinci cu subvenții, scutiri de impozite, fără nicio detaliere BUGETARĂ, CALENDARISTICĂ, practică. Domnul Ministru desemnat Dunca nu a stiut sa-mi ofere această detaliere, probabil nu există.

Mai mult decât atât, nu am terminat bine întrebarea, că răspunsul mi-a venit de la alt membru al comisiei, în persoana doamnei Ecaterina Andronescu, care nu vede legătura dintre șomajul în rândul tinerilor și Ministerul Tineretului și Sportului. No comment! ✔ Susțin Educația”

Previous Story

Se poate! RAT Brașov suplimentează autobuzele spre Poiană

Next Story

Brașov: EXPLOZII în pământ, într-o parcare! „3 explozii până acum”