Brașov: DEZASTRU la RAT! Zeci de autobuze cu probleme! Mai lipseau elevii să meargă la școală

Last Updated on ianuarie 10, 2017 Probleme mari pentru autobuzele RAT în această dimineață. Brașovenii au înghețat în stații la -29 de grade pentru că 40 din 134 de autobuze nu au pornit! Toată lumea știa că vine gerul azi în Brașov doar cei de la RAT nu?

„Din cauza temperaturilor foarte scăzute, au fost multe autobuze care, în ciuda eforturilor depuse de echipele tehnice, nu au pornit. Altele, au plecat, s-au defectat pe traseu și au fost întoarse la garaj. S-a făcut tot ce s-a putut, au stat oamenii și au muncit toată noaptea.

Brașov: DEZASTRU la RAT! Zeci de autobuze cu probleme! Mai lipseau elevii să meargă la școală 1

În această dimineață, din 134 de mașini care ar fi trebuit să iasă în oraș, 40 au rămas în garaj, defecte. De aici apar aceste probleme cu întârzierile” a declarat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan.

Iar din cele care au pornit pe traseu, șoferii nu au dat drumul la căldură. Pe Facebook, Constantinescu Ioana a scris: Stimata REGIE DE TRANSPORT BRASOV , Cu tot respectul va scriu ca azi dimineata am avut parte de un cosmar cu autobuzul linia 34, nr. 627….gheata si afara si in autobuz, ne urcam in masina si alunecam mai rau ca afara, nu ne puteam tine pe picioare, unele taxatoare nu functionau de atata frig, scaunele de plastic inghetate bocna iar in masina piiiic de caldura!

Nu inteleg de ce puneti in functiune asemenea autobuz mai ales pe GER!?
Credeti-ma sunt un un REAL PERICOL pentru oameni, mai ales ca soferul a pus o frana brusca si unele persoane au cazut si de pe scaune.
Felicitari domnului conducator auto care a evitat din rasputeri, pe asemenea, vreme un accident!

Va rog sa luati atitudine si sa puneti in circulatie doar masini incalzite , cu stofa pe scaune, pentru SIGURANTA cetateanului!
Va multumesc anticipat in numele tuturor pasagerilor dumneavoastra”.

Pe Facebook am primit următorul mesaj: „Astazi pe Calea Bucuresti timp de 40 de min, lumea a asteptat in statie la -22 de grade, fara ca macar sa treaca un autobuz. Inacceptabil asa ceva. Bataie de joc”.

Brașov: DEZASTRU la RAT! Zeci de autobuze cu probleme! Mai lipseau elevii să meargă la școală 2 Brașov: DEZASTRU la RAT! Zeci de autobuze cu probleme! Mai lipseau elevii să meargă la școală 3 Brașov: DEZASTRU la RAT! Zeci de autobuze cu probleme! Mai lipseau elevii să meargă la școală 4

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Brașov: Unde sunt autobuzele RAT? La -29 de grade, brașovenii au așteptat în stație timp de 40 de minute! „Inacceptabil asa ceva. Bataie de joc”

Next Story

Brașov vs București. Primarul Gabriela Firea închide școlile până vineri. Ar trebui închise și la noi?