Brașov: A început războiul PSD-PNL? Consilierii județeni au părăsit ședința. Bonus: Nu vom avea Aeroport, Autostradă dar nici Sală Polivalentă

Last Updated on ianuarie 25, 2017 Pacea și prietenia dintre PSD și PNL se pare că s-a încheiat astăzi. Zilele trecute Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, spunea că are o dorință, construirea unei săli polivalente la Brașov dar că nu știe dacă poate face acest lucru. Pentru acest lucru ar fi nevoie de o colaborare bună între cele două partide dar astăzi consilierii județeni PSD au părăsit sala de ședință supărați pe cei de la PNL.

„O sală polivalentă la Braşov este o dorinţă a mea. Patinoar avem, iar braşovenii au tot sprijinul meu şi cu siguranţă o să fac tot posibilul să pun în valoare acest judeţ”, a spus ministrul zilele trecute la o conferință de presă la Consiliul Județean, citat de bzb.ro.

Brașov: A început războiul PSD-PNL? Consilierii județeni au părăsit ședința. Bonus: Nu vom avea Aeroport, Autostradă dar nici Sală Polivalentă 1

Și cum prietenia PSD – PNL nu putea dura la nesfârșit, consilierii județeni PSD au părăsit astăzi sala de ședință în semn de protest, informează transilvania365.ro.

Cuminucat de presă PSD Brașov: Consilierii judeţeni ai PSD au ales astăzi să părăsească sala în care fusese convocată să se desfăşoare o şedinţă de îndată a deliberativului judeţean.Considerăm că s-au produs mai multe disfuncţionalităţi în convocarea acestei şedinţe.În Legea 215/2001 cu modificările şi completările ulterioare este prevăzut, la Secţiunea Funcţionarea Consiliului Judeţean, art. 106,

(4) În caz de forţă majoră şi de maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor judeţului convocarea consiliului judeţean se face de îndată.

(5) În invitaţia la şedinţa se vor preciza data, ora, locul desfăşurării şi ordinea de zi a acesteia.

Invitaţia la şedinţă nu a cuprins nicio ordine de zi, care a fost pusă în faţa consilierilor doar în momentul intrării în sală.

O altă problemă, total nejustificată, este apariţia pe ordinea de zi, la Diverse, a alegerii vicepreşedintelui Consiliului Judeţean. Nu era o problemă de maximă urgenţă, în sensul discutării ei într-o şedinţă de îndată. Şi asta mai ales în condiţiile în care, peste câteva zile, ar fi urmat o şedinţă de plen ordinară.

Nu înţelegem de ce această grabă şi de ce această “strecurare” a chestiunii vicepreşedintelui pe ordinea de zi a şedinţei de îndată, de vreme ce preşedintele CJ nu a putut să invoce o altă bază legală pentru acest lucru.

Consilierii judeţeni ai PSD, ca de fapt toţi aleşii partidului, îşi exprimă încă o dată dorinţa şi disponibilitatea de a colabora cu toate forţele politice pentru proiecte concrete şi care sunt puse în slujba cetăţenilor”

Previous Story

Urmează Brașovul? 9 cluburi din Bucureşti au fost ÎNCHISE după incendiul din Bamboo

Next Story

Brașov: Mall-ul AFI de la Hidro, contract cu Carrefour. Vezi când se deschide și cum va arăta