(Video) Accident Brașov: Fetiță de 6 ani rănită în Centrul Civic, în zona Meșotă

(Last Updated On: December 30, 2016)

Două mașini s-au ciocnit joi după-amiază în Centrul Civic, în zona Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă”. O fetiță a fost rănită în urma accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, a declarat pentru mytex.ro că o fetiță de 6 ani a fost transportată la spital, în urma accidentului rutier produs în jurul orelor 16.30, în Centrul Civic din municipiul Brașov (în zona Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă”). Potrivit acestuia, micuța nu prezenta răni grave (era conștientă, cu zgârieturi pe față).

Pe grupul de Facebook, Info Trafic jud Brașov, Radu a scris: „Este un Subaru impreza , din pacate au venit si cei de la criminalistica acum , fac masuratori , era o fetita mica in masina care parea ok cand a scos-o tatal din masina”

Andrei Ravar „Au fost implicate doua autoturisme. Autoturismul de pe banda 5 nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a lovit autoturismul de pe banda 6 care a fost proiectat intr-un stalp”, a declarat Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Vezi aici Video postat de Transilvania 365 pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!