Petrecere de Crăciun în Poiana Brașov. Vezi vine cântă:

(Last Updated On: December 22, 2016)

Primaria Municipiului Brasov, in parteneriat cu Asociatia de Turism Poiana Brasov, Team Communications, partenerul media Europa FM, alaturi de partenerul principal, Raiffeisen Bank Romania, te invita sa petreci un “Craciun cu Bucurie in Poiana Brasov”!

Pe Facebook, organizatorii au scris: „Vineri, 23.12.2016, incepand cu ora 14:00, in zona Winterland de la baza partiei Bradul, dam startul petrecerii de Craciun in Poiana Brasov!

Foto: Primaria Brasov (Andrei Paul)

O gasca de copii foarte talentati ne vor face sa intram in spiritul sarbatorilor de iarna, in timp ce il vom astepta pe Mos Craciun. Doi tenori in voga vor face ca in intreaga Poiana sa rasune acorduri indragite, Matteo si Corina ne vor bucura cu un super concert, iar reprezentantii scolilor de schi, ai domeniului schiabil si ai operatorilor de agrement ne vor oferi un mega spectacol pe partie!

O sumedenie de premii fabuloase (vouchere cazare, spa, mese, agrement, skipass-uri, bauturi), muzica buna, dans si multa, multa distractie!

Senzatia serii: o ora (19:00-20:00) de urcari gratuite cu teleschiul!

Cine cu noi nu se distreaza, aproape ca nu conteaza! N-ai venit, n-ai primit! Pe 23, doar cei care stiu cu adevarat ce inseamna sa te distrezi pana nu mai poti sunt invitatii speciali in Poiana Brasov!

Final de petrecere inundat de lumina, sunet, muzica si lasere, administrate temeinic si cu prea mult talent de ROTR (Rise of the Robots), adica niste tipi foarte tari din Tg Mures, care le au rau de tot cu muzica!

Vino sa te bucuri de zapada alaturi de noi!
Pe scurt: redefinim limitele distractiei!”