(Foto/Video) Brașov: Coresi Avantgarden în plină construcție. Un camion uriaș „ajută” la lucrări

Last Updated on decembrie 15, 2016 Cartierul de locuințe Coresi Avantgarden este în plină dezvoltare iar constructorii au prezentat un jurnal al lucrărilor. La lucrări este folosit și un camion uriaș.

Pe site, Coresi Avantgarden a scris: „Îți înțelegem nerăbdarea și bucuria de a asista la construcția unui întreg ansamblu rezidențial și, pentru că ne dorim să te ținem la curent cu evoluția proiectului Coresi Avantgarden, un loc pe care-l vei simți cât de curând acasă, îți oferim aici ultimele informații de pe șantier, calde și proaspete, cu imagini de la fața locului.

(Foto/Video) Brașov: Coresi Avantgarden în plină construcție. Un camion uriaș „ajută” la lucrări 1

Blocul Euforia
În prezent la corpul 1 se lucrează la planșeul situat peste etajul al 5-lea, iar la corpul 2 se lucrează la planșeul situat peste etajul al 3-lea. Planșeul peste etajul 5 a fost turnat deja la corpul 3, urmează pereții. Echipele lucrează intens atât la instalații, cât și la montarea geamurilor termopan.

Blocul Energia
Am început săptămâna în forță: la corpul 4 se lucrează la pereții parterului, la corpul 5 se lucrează la pereții etajului 1, iar la corpul 6 se lucrează la planșeul situat peste etajul 1.

(Foto/Video) Brașov: Coresi Avantgarden în plină construcție. Un camion uriaș „ajută” la lucrări 2

Blocul Armonia
Lucrările avansează și la corpul 8, în prezent se lucrează la planșeul situat peste parter. La corpurile 9 și 10 se lucrează la planșeul situat peste etajul al 2-lea.

(Foto/Video) Brașov: Coresi Avantgarden în plină construcție. Un camion uriaș „ajută” la lucrări 3

Apartamentele noi din cartierul Tractorul prind contur încet-încet grație măiestriei unei echipe neobosite. Cerul pare împânzit de macaralele noastre care, asemenea unor harnice albine, ridică de zor materialele necesare celor 9 corpuri din prima fază a proiectului Coresi Avantgarden.

(Foto/Video) Brașov: Coresi Avantgarden în plină construcție. Un camion uriaș „ajută” la lucrări 4 (Foto/Video) Brașov: Coresi Avantgarden în plină construcție. Un camion uriaș „ajută” la lucrări 5

În momentul de față, întregul șantier poate fi asemănat cu un furnicar împânzit de sute de oameni mânați de un singur obiectiv: acela de a-ți oferi un apartament în Brașov, trainic și construit conform celor mai înalte standarde.

Vali Bota – consilier imobiliar Coresi-AvantgardenIata o măgăoaie mare foarte eficienta pe santierul Coresi Avantgarden.

Vezi aici Video:

În același timp, echipa noastră lucrează cu spor la rețelele utilitare din întregul șantier, pentru a-ți asigura tot confortul pe care îl meriți”.

Previous Story

Brașov: Așa vor arăta „intersecţiile viitorului”. „Pasarelele circulare” au fost deja propuse Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD)

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Pieton lovit de un BMW pe trotuar!