(Foto) Parlamentarii din Brașov, (PNL, USR și PSD) prima ședință de plen. Vezi aici foto și mesajele lor:

Last Updated on decembrie 20, 2016 Parlamentarii din Brașov au avut astăzi prima ședință din noua legislatură. Mara Mareș (PNL) a condus ședința în Camera Deputaților, fiind cel mai tânăr membru în actuala legisilatură.

Pe Facebook, Mara Mareş  a scris: „Astăzi, am condus lucrările Camerei Deputaților în calitate de secretar, ca urmare a faptului că sunt cel mai tânăr membru în actuala legisilatură.
Mâine, ne vom reuni pentru depunerea jurământului de credință față de România, Constituția și legile țării”.

(Foto) Parlamentarii din Brașov, (PNL, USR și PSD) prima ședință de plen. Vezi aici foto și mesajele lor: 1

Tudor Benga, deputat USR: „Transmitem live din colțul USR de Cameră a Deputaților”

(Foto) Parlamentarii din Brașov, (PNL, USR și PSD) prima ședință de plen. Vezi aici foto și mesajele lor: 2 (Foto) Parlamentarii din Brașov, (PNL, USR și PSD) prima ședință de plen. Vezi aici foto și mesajele lor: 3
(foto: Tudor Benga)

Allen Coliban , senator USR:  „Începe distracția. Un sport nou. Reprezint 168.000 de oameni. Ba nu, un județ întreg. Ba nu, interesul României.  “Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor”.

(Foto) Parlamentarii din Brașov, (PNL, USR și PSD) prima ședință de plen. Vezi aici foto și mesajele lor: 4

Roxana Minzatu, deputat PSD: „In randul 4 banca… 20. Un loc sub soare. Prima zi la Camera Deputatilor, una administrativa dar si prima reuniune de plen, in care am dat votul pentru Comisia de Validare din care face parte colegul meu, Viorel Chiriac. Pana maine comisia aceasta valideaza mandatele fiecarui deputat.

(Foto) Parlamentarii din Brașov, (PNL, USR și PSD) prima ședință de plen. Vezi aici foto și mesajele lor: 5

Marius Dunca, senator PSD: „Prima şedință de plen a Senatului.  Votul dumneavoastră mă obligă la fapte, responsabilitate şi profesionalism în slujba României şi a tuturor românilor.  Aşa să îmi ajute Dumnezeu!”

(Foto) Parlamentarii din Brașov, (PNL, USR și PSD) prima ședință de plen. Vezi aici foto și mesajele lor: 6

Crezi că vor fi în stare să ne ajute să construim Aeroportul și Autostrada?

Previous Story

Brașov: Oficial! S-a APROBAT! Red Music Festival (Untold de Brașov) cu un buget de 2,000,000 de euro pentru aducerea unor DJ ca Tiesto, Armin Van Buuren, Matin Garrix, Allen Walker, Oliver Heldens, VINAI, Quintino sau Tony Junior

Next Story

Accident Brașov: GRAV! O mamă şi trei copii au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni