Drumul Sânpetru-Brașov „blocat” din cauza expropierilor. Vezi când se va merge direct:

Last Updated on decembrie 19, 2016 Locuitorii din Sânpetru vor mai ocoli 4 luni pentru a ajunge din Brașov în localitate, potrivit constructorului. Anunțul a fost făcut cu ocazia vizitei de săptămâna trecută a ministrului Transporturilor, Sorin Buşe.

El a venit pentru a vedea cum s-a lucrat la dublarea celui de-al doilea tronson al ocolitoarei Braşovului (DN 11 – DN 13), pe care, de joi seara, se circulă pe două benzi pe sens, informează bzb.ro.

Drumul Sânpetru-Brașov „blocat” din cauza expropierilor. Vezi când se va merge direct: 1

Proiectul nu este finalizat în totalitate, pentru că încă se lucrează la pasajul de pe DJ 103, la ieşirea dinspre Braşov spre Sânpetru. Reprezentantul firmei care supervizează lucrările, Constantin Iftinca, a precizat că pasajul, cel mai probabil, va fi dat în folosinţă la începutul lunii aprilie a anului viitor.

Astfel, pentru încă patru luni, accesul din și dinspre Sânpetru va fi îngreunat deoarece de pe strada 13 Decembrie nu se va mai putea ajunge direct spre Sânpetru și nici în sens invers, șoferii fiind obligați să facă o ocolire până la giratoriile de la intersecțiile cu DN 11, respectiv DN 13.
Accesul spre Sânpetru, dinspre Braşov, pe str. 13 Decembrie, se va face astfel 13 Decembrie – Ocolitoare tronson II direcţie spre DN 11 (str. Hărmanului), deci vor şoferii vor avea obligatoriu la dreapta, nu vor putea merge direct spre Sânpetru – sensul giratoriu de la intersecţia ocolitoarei cu DN 11 (str. Hărmanului), întoarcere pe ocolitoare, spre DJ 103 (drumul spre Sânpetru) şi apoi DJ 103.

„Au fost probleme legate de exproprieri, care s-au efectuat abia în luna iulie, ceea ce a însemnat imposibilitatea realizării lucrărilor pe timp de vară”, a explicat Constantin Iftinca.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Mașină de pompieri și un Renault, ciocnire în intersecție

Next Story

Untold de Brașov. S-a APROBAT! Îi vom vedea pe Tiesto, Armin Van Burren, Afrojack, Alan Walker, The Chainsmokers, Martin Garrix?