Brașov: Reţeaua Pizza Hut Delivery se extinde la noi. Furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare.

Last Updated on decembrie 7, 2016 Reţeaua Pizza Hut Delivery se extinde la Brașov prin deschiderea unei unități în incinta Carrefour.
Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare.

Reţeaua Pizza Hut Delivery se extinde în acest final de an cu două noi unităţi, în Braşov şi Popeşti – Leordeni. Noile locaţii vor acoperi, prin serviciul de livrare la domiciliu, zona de sud a judeţului Ilfov şi oraşul Braşov, potrivit trendshrb.ro.

15356138_351690045198539_503593070_n

Odată cu cele două deschideri, reţeaua Pizza Hut Delivery ajunge la 11 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară.

„Cele doua unitati inaugurate recent de Pizza Hut Delivery reprezinta un pas important pentru noi, deoarece suntem un brand aflat in continua dezvoltare, pentru care extinderea este obiectivul principal. Prima deschidere de anul acesta a fost cea din Popesti – Leordeni, urmata la scurt timp de inaugurarea din Brasov.

Sunt doua orase noi pentru Pizza Hut Delivery si speram ca fanii brandului sa se bucure de retetele inovative din meniul nostru, pe care le pot comanda oricand isi doresc”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

În afara Capitalei, după Cluj-Napoca, Braşovul este următorul oraş care a fost inclus pe harta Pizza Hut Delivery. Noua unitate ocupă o suprafaţă de 106 mp, fiind amplasată în incinta Carrefour Braşov, pe Calea Bucureşti, numărul 107. Odată cu deschiderea noii locaţii au fost create 25 de locuri de muncă.

Previous Story

(Foto) Brașov: Mall-ul Coresi pregătește un patinoar în aer liber

Next Story

Accidente Brașov: Doi pietoni loviți când traversau strada, un autoturism a ajuns în șanț iar alte două autoturisme s-au ciocnit