Brasov: Noi acuzatii dure pentru medicul Burnei: “Mi-a omorat fetita de 8 ani! I-am promis ca o astept cand iese din operatie”

Last Updated on decembrie 14, 2016 O femeie din Brașov îl acuză pe chirurgul Gheorghe Burnei că i-ar fi omorât fetiţa, în vârstă de 8 ani pe masa de operaţii.

Andreea avea opt ani si s-a nascut cu scolioza congenitala si distrofie musculara. In decembrie 2013 a intrat in sala de operatie alaturi de profesorul Gheorghe Burnei, care urma sa ii indrepte coloana cu o trusa medicala speciala. Interventia se anunta atunci ca fiind o premiera medicala in Romania.

Brasov: Noi acuzatii dure pentru medicul Burnei: "Mi-a omorat fetita de 8 ani! I-am promis ca o astept cand iese din operatie" 1

“M-am dus la el ca la Dumnezeu. Se autointituleaza Dumnezeu copiilor, doar ca in ultima perioada a lasat cam multe sechele pe foarte multi copii si pe parinti”, spune femeia pentru stirilekanald.ro

“Nu pot sa uit ultimele ei cuvinte “Mami, te iubesc! Sa ma astepti aici” I-am promis ca o astept. Mult timp m-am simtit vinovata ca am dus-o acolo. Mi-a ciuntit viata. Mi-a luat viata”.

Andreea si-a dat ultima suflare pe masa de operatie. De la IML… mama a aflat ca fetita suferise un soc hemoragic in timpul operatiei si nu a mai putut fi salvata.

In propunerea de arestare preventiva se arata ca multe dintre operatii au avut caracter de experiment si nu au respectat procedurile.

Procurorii vorbesc despre numeroase declaratii ale parintilor copiilor operati de Burnei, copii a căror stare de sănătate a involuat până la “mobilitate sporadică, dificilă si chiar până la paralizie. (…)

Chirurgul Gheorghe Burnei se afla in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Este cercetat intr-un dosar de luare de mita si efectuare de experimente neautorizate pe copii.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere, la Lidl

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Taxi răsturnat în curbă, la Roata Norocului. Vezi aici Foto: