Brașov: Deputatul PNL Mara Mareş, primele concluzii. Vezi aici:

Last Updated on decembrie 12, 2016 Avem o primă reacție după scorul foarte mic obținut de PNL la Brașov, fiind pentru prima dată când PSD a câștigat aici.

Pe Facebook, deputatul PNL Mara Mareş a scris: Campania a trecut, votul s-a încheiat, încep să se contureze rezultatele și primele concluzii.
În ceea ce mă privește, aș dori în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care au ales să vină la vot, dar și celor care m-au susținut și m-au încurajat în toată această perioadă!

15036247_1727833377537245_3657835464187200184_n

Acest vot și acest mandat obținut mă onorează și mă obligă să dau tot ce am mai bun pentru a face, ca parlamentar, lucruri concrete pentru brașoveni și pentru toți românii!

Felicitări, câștigătorilor! Iar cei mai câștigați din aceste alegeri sunt cei care au decis că votul lor contează. Curaj, celor care nu au obținut ceea ce și-au dorit în urma acestor alegeri!

Ne așteaptă o perioadă dificilă. O perioadă în care avem ca principală misiune reconstruirea pe baze sănătoase a dreptei din România. Și asta o vom putea face numai dacă vom conștientiza că miza nu este o luptă cu un partid sau altul, miza reală o reprezintă recâștigarea încrederii cetățenilor și bunăstarea acestora!

Ganduri bune,
Mara”

Previous Story

Brașov. Surpriza PSD: „Nu vă vom dezamăgi!”, spune senatorul Marius Dunca. Vezi aici tot mesajul:

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă în intersecție. Golf făcut praf