Brașov: De ce au dispărut patinoarele de la Agrement și Olimpia? A mai rămas cel de la Mall-ul Coresi

Last Updated on decembrie 19, 2016 Brașovul a avut un patinoar vechi de 150 de ani, la Olimpia, și unul mai nou, la Agrement, ambele sub Tâmpa. Acum Brașovul mai are un patinoar făcut la mall-ul Coresi.

Complexul Agrementul este cu lacătul de uşă de un an. Aici era cel mai mare patinoar în aer liber, unul de tradiţie care funcţiona de peste 30 de ani. Aici Consiliul Judeţean a investit în 2009 peste 8 milioane de lei pentru modernizări, informează adevarul.ro.

Brașov: De ce au dispărut patinoarele de la Agrement și Olimpia? A mai rămas cel de la Mall-ul Coresi 1

Nici patinoarul de la Olimpia nu mai există după ce baza sportivă este în paragină. Consiliul Judeţean a devenit proprietarul ei în 2013, în urma falimentului clubului de tenis care o administra.
3 milioane de euro a investit Consiliul Județean aici pentru care s-a deschis dosar penal de către DNA împotriva lui Căncescu. Clubul era unul privat și nu avea voie să primească bani de la o instituție publică.

Consiliul Judeţean a încercat să o închirieze de mai multe ori, dar fără succes, deşi baza este în centrul oraşului chiar la poalele Tâmpei. Nimeni nu a vrut să dea 15.000 de euro pe lună.

Vezi aici Video cu patinoarul de la Mall-ul Coresi:

20 de lei costă o serie pe gheață la Coresi.

Previous Story

(FOTO) Brașov: S-a redeschis Piața de Miercuri. Vezi cum arată după renovare: „Putem spunem că, de astăzi, comerțul specific începutului anilor ’90 a dispărut din Brașov”

Next Story

„Istoria ciocolatei la Brașov”, la Muzeul Civilizației Urbane. Nu mai avem Poiana dar avem alte ciocolate delicioase