(Video) Chirurg din Brasov, mesaj pentru viitori medici și asistente. „Înscrieți-vă cât mai aveți timp, nu pierdeți nimic făcând-o. De renunțat puteți s-o faceți oricând”. Vezi ce anunț a făcut pe Facebook

Last Updated on noiembrie 6, 2016 Recrutarea clasică de asistente pentru spitalele din România nu prea funcționează. Așa că, medicul Dan Grigorescu de la Spitalul Județean din Brașov s-a găndit să schimbe un pic strategia de recrutare.

A apelat la ajutorul prietenilor de pe Facebook si a lansat “Saptamana usilor deschise” – o perioada in care absolventii scolilor post-liceale sau ale facultatii de medicina au ocazia sa se acomodeze cu spitalul si sa discute cu pacientii.

14937976_335741190126758_325509486_n

In fiecare zi, intre orele 10:30 si 11:30, pana pe 9 noiembrie, cei care doresc sa ocupe un post de asistent medical pot vizita sectia de chirurgie plastica a Spitalului Judetean din Brasov.
Dupa ce a vazut ca la concursurile organizate pana acum s-au prezentat foarte putini candidati, medicul sef al sectiei a publicat un anunt pe Facebook prin care ii invita pe cei interesati la Saptamana usilor deschise.

Dan Grigorescu, seful sectie de chirurgie plastica pentru stirileprotv.ro: “Pot sa inteleaga ce ii asteapta aici, cum sunt conditiile si foarte important sa stie de la inceput ca vor sa o faca, nu sa avem surprize ca dupa o luna sa avem o cauza pierduta, noul angajat.”

Dan Grigorescu pe Facebook: „IMPORTANT! Așa că, share-uiți, share-uiți, share-uiți!
În luna noiembrie a.c., la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, se organizează concurs de angajare pe perioadă nedeterminată pentru asistenți medicali.

Secția Clinică Chirurgie Plastică și Reconstructivă are nevoie, cel puțin în acest moment, de 8 absolvenți ai formelor de învățământ postliceal sau superior care pregătesc asistenți medicali.
Colectivul secției se găsește în fața unor transformări importante în activitatea de zi cu zi, determinate de modernizarea și dezvoltarea preocupărilor clinice din specialitate.

În acest context, facem tuturor celor interesați invitația de a se înscrie la concursul mai-sus menționat, a cărui perioadă de înscriere se finalizează peste exact o săptămână, adică miercuri, 9 noiembrie a.c.

În sprijinul viitorilor posibili concurenți, ne declarăm disponibilitatea de a sta zilnic până atunci (dar și după înscriere) la dispoziția lor cu toate informațiile necesare, iar, pentru cine este interesat, și cu câteva indicații privind pregătirea concursului.

În plus, vă facem cunoscut că, în toată perioada până la ultima zi a înscrierilor am decis să oferim tuturor celor interesați posibilitatea de a cunoaște colectivul și secția, declarând această perioadă ca „săptămâna ușilor deschise”. Astfel, zilnic, între 3 -9 noiembrie, în intervalul orar 10.30-11.30 va fi posibilă luarea unui contact direct cu realitățile acestei secții.

Evident că discuțiile cu membrii colectivului sau cu pacienții internați îi vor face pe cei interesați să-și contureze o idee referitoare la mediul, condițiile și atmosfera de lucru în această secție, pe care noi o considerăm a fi un etalon în cadrul spitalului.

Și doar ca orientare tactică: Înscrieți-vă cât mai aveți timp, nu pierdeți nimic făcând-o. De renunțat puteți s-o faceți oricând.
Invers, nu!
Așa că vă așteptăm.
Asistent șef secție Lidia Punkosti
Medic șef secție Dan Grigorescu”

Video:

Proba scrisa pentru angajare este programata pe 16 noiembrie, iar interviul, doua zile mai tarziu.

Previous Story

Un tânăr din Braşov, a murit în Germania. Teribilism prostesc?

Next Story

Cine câștigă la Brașov? USR, PNL sau PSD? Vezi aici foto: