Video Brașov: „Tu să ții ciocul mic, da? Amendă din partea unui domn polițist, care nu știe să treacă strada”.

Last Updated on noiembrie 24, 2016 Un biciclist din Brașov reclamă modul cum a fost amendat de un polițist pentru că nu avea vestă reflectorizantă.
Pe Facebook, Paul Binder, a postat un video cu mesajul: „Amendă din partea unui domn polițist, care nu știe să treacă strada.

23.11.2016, ora 18:40 – strada Iuliu Maniu, imediat după intersecția de la Ceasul Rău înspre centru: Doi poliţişti (un el, o ea) stau în mijlocul pistei de bicicletă în dreptul unui fast-food. Așteaptă să treacă mașinile pentru a traversa cu sandvișul în mână strada neregulamentar. Eu circul cu bicicleta și gesticulez cu mâinile întrebător și neînțelegător atunci când trec pe lângă ei, dar îmi văd de drum.

14054055_10209461565170468_6125189934855213926_n

(Si aici o poza cu spițele care noaptea nu se reflectă.)

La 300m după intersecția cu str. A.I.Cuza, mă oprește o mașină de poliție. Mașina cu girofarul pornit oprește pe banda de bicicletă și blochează banda 1 de circulație. Coboară un domn agitat din mașină, fără chipiu, și mă roagă să-i dau buletinul, pentru că circul neregulamentar, fără elemente reflectorizante pe îmbrăcăminte pe întuneric.

Amendă minimă 750 RON. Trec 2 mașini claxonând. Îi spun că nu-l cunosc. Se prezintă: Dl. Popa Dănuț. După câteva argumente aruncate aiurea de amândoi, îi dau buletinul. Eu continui să-i spun că nu mi se pare normal ce face, iar el înainte să se urce în mașină și ferindu-se de autobuzul care este obligat să treacă foarte aproape de mașina lui, vociferează „Tu să ții ciocul mic, da?” – scot telefonul și filmez. Restul vedeți pe filmare.

Exces de zel din partea unui domn polițist frustrat. După ce a plecat mi-am dat seama că de fapt aveam și pe cască un element reflectorizant și la picior…plătesc amenda, depun contestație și sper să-mi dea banii înapoi. 375 LEI în 48 de ore.

Vezi aici video:

În Elveția nu iei atâta, nici dacă treci pe roșu la semafor.

Previous Story

Brașov: Farmacia ilegală de la Spitalul Judeţean va fi demolată

Next Story

(Foto) TRISTEȚE! Bradul din Brașov „seamănă cu al nostru din Tg.Jiu???”. „Brașovul e oraș turistic, cu multa istorie…cu altfel de oameni care îl gestionează…”