Video Brașov: Smiley, petrecere pentru copii, la renovarea completă a Secției de oncologie a Spitalului de Pediatrie

Last Updated on noiembrie 27, 2016 Copiii internati in sectia de oncologie, boli rare si diabet a spitalului de pediatrie din Brasov au avut parte de o surpriza ce le-a inseninat fetele.

O echipa de medici pusi pe dans, in frunte cu Smiley, a dat buzna in saloanele lor si i-a invitat la petrecere. Este modul in care Asociatia Daruieste Viata a inaugurat sectia renovata cu 600.000 de euro, scrie stirileprotv.ro

15228084_1715517425430498_960349492_n

Ca la un semn, medicii de la Spitalul de Pediatrie din Brasov au transformat sectia de oncologie, boli rare si diabet intr-un imens ring de dans.

Copiii internati acolo au iesit surprinsi din saloane si, in marea de uniforme, l-au zarit pe Smiley. Juratul de la Vocea Romaniei a primit lectii de la cei mici.

In spatele acestor zambete stau insa povesti dureroase. Toti acesti copii sunt nevoiti sa petreaca saptamani in sir in spital si sa suporte tratamente chinuitoare. In plus, pana nu demult, conditiile de aici erau jalnice. Acum, au saloane colorate, cu grup sanitar individual, mobilier modern, camera de joaca si o sala de mese primitoare.

Vezi video aici:

Alex Dima: “Sunt sentimente amestecate, aici trebuie sa vii cu o energie pozitiva pentru ca pustii astia de aici de asa ceva au nevoie, de energie pozitiva, de suflu in aripi sa mearga mai departe.”

Smiley: “Boom-ul de energie vine de la copii, ca s-au bucurat de moment, in sine, iar noi ne-am bucurat de bucuria lor.”

Transformarea sectiei a costat peste 600.000 de euro, bani adunati de Asociatia Daruieste Viata de la firme si oameni simpli.

Vezi video aici:

Acesta este doar unul dintre proiectele asociatiei Daruieste Viata, pe care le sustin si colegii nostri de la “Romania te iubesc”, Alex Dima si Paula Herlo.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Mașină răsturnată, o șoferiță de această dată. Vezi aici foto:

Next Story

(Foto) Brașov: 3 Accidente în această dimineață. Vezi aici foto: