Video Brasov: SĂLBATIC! Un soț și-a șantajat soția că îi omoară fiul dacă nu se întoarce din străinătate, apoi a înjunghiat-o

Last Updated on noiembrie 10, 2016 Sălbatic! Un bărbat din Brașov a-a comportat oribil cu propiul copil de 6 ani. L-a torturat apoi i-a trimis soției pozele ca să se întoarcă acasă!

Santajata ca isi va gasi fiul mort, femeia a venit acasa unde sotul a asteptat-o inarmat. Femeia ar fi murit injunghiata daca nu era salvata de tatal ei, martor la intamplare. Acuzat de tentativa de omor, santaj si rele tratamente aplicate minorului, barbatul de 39 de ani a fost arestat, informează stirileprotv.ro

Impreuna de 15 ani, cei doi soti n-au avut o casnicie fericita. Femeia de 31 de ani povesteste ca barbatul, ramas fara serviciu, obisnuia sa bea si devenea violent peste masura. Acum o luna si jumatate, ea a plecat sa munceasca in Germania. Atunci s-a declansat iadul in familia lor.

Mama copilului: Ma ameninta ca imi omoara copilul imi trimitea poze cu copilul spanzurat, i-a pus sfoara de gat si ii facea poze si zicea ca daca acum nu vii acasa eu iti trimit poze cu copilul spanzurat si apoi ti-l tai bucati.
In tot acest timp, barbatul si-a maltratat in ultimul hal copilul de 6 ani. Elev in clasa pregatitoare, cel mic n-a mai avut voie sa mearga la scoala.

Disperata ca barbatul ar putea sa isi puna in aplicare planul criminal, femeia s-a intors ingrozita acasa. A avut insa inspiratia sa isi dea intalnire cu sotul la parintii ei. Asta i-a salvat viata. Cu patru cutite in buzunar, barbatul a atacat-o si a reusit chiar sa o raneasca inainte de a fi pus la pamant de socrii lui.

Adrian Aldea, purtator de cuvant al Parchetului de la langa Tribunalul Brasov: Inculpatul a santajat-o pe victima sa revina in domiciliu conjugal moment in care a fost pusa in pericol si dezvoltarea psihica a minorului. Fapta a fost premeditata si exista probe in acest sens.
Desi cosmarul dureaza de mai multa vreme, femeii i-a fost frica sa mearga la politie.

Mama copilului: Imi zicea ca daca merg la politie sau plec din casa asta’ te omor pe strada’ . Nu m-am dus de frica ca el zicea ca politia vine si iti da amenda si asta e adevarul, ii dadea a amenda si el tot acasa venea si eu nu aveam unde sa ma duc.

Judecatorii au decis ca, pe durata cercetarilor, sa il trimita pe barbat in arest preventiv.
Pana si achetatorii au fost socati de faptele barbatului care, spun ei, l-a traumatizat profund pe copilul de 6 ani.

Teroarea la care l-a supus pe cel mic s-a intins pe o perioada lunga de timp iar asta i-a determinat pe procurori sa il acuze pe tata de rele tratamente aplicate minorului. In ceea ce o priveste pe sotia lui, aceasta le-a marturisit ca era adesea violata si batuta chiar de fata cu baietelul.

Vezi aici Video:

Desi suspectul este acum dupa gratii, femeia inca traieste cu teama. E decisa sa ceara anchetatorilor sa o plasese intr-un program de protectie, pentru ca individul sa nu mai poata afla unde locuieste, impreuna cu baietelul.

Previous Story

Brașov: Dosarul electronic de sănătate devine obligatoriu! Vezi ce înseamnă pentru pacient

Next Story

Brașov: Consilierii locali au votat prețul gigacaloriei. Căldura vine mai încolo