(Video) Autostrada Brașov-Comarnic. Nimeni nu promite așa de frumos ca PSD. „Pare un banc. Sau este un banc spus de PSD în legătură cu autostrada Comarnic-Brașov. Doar că bancul nu este haios”

Last Updated on noiembrie 15, 2016 Victor Ponta, în calitate de premier, și Dan Șova, în calitate de ministru al Transporturilor, ne promiteau în 2014 că în acest an vom circula pe Autostrada Brașov-Comarnic. Anul trece, lucrările nici nu au început.

Cei de la USR au decis să le aducă aminte, cu un video, celor de la PSD promisiunile neonorate.

Pe Facebook, Nicușor Dan a scris: “O începem și o terminăm, chit că mă mut pe ea.” – Nu a început-o, nu s-a mutat pe ea, nu a terminat-o, dar a ajuns la DNA.

“Dacă noi reușim s-o începem, s-o construim și s-o finalizăm, atunci […] românii vor spune că ăștia pot.” – N-au început-o, n-au construit-o, n-au finalizat-o, n-au putut.

Pare un banc. Sau este un banc spus de PSD în legătură cu autostrada Comarnic-Brașov. Doar că bancul nu este haios”.

Vezi aici Video:

Votezi cu PSD în decembrie?

Previous Story

(Video) Traian Băsescu în drum spre Brașov: „In tren e placut, e cald. Ce-i mai trist, este ca din 2000, de cand am plecat eu, niciun alt minstru nu a mai reusit sa depaseasca cu autostrada localitatea Comarnic”

Next Story

RAT Brașov preia modelul CTP din Cluj și se extinde în Zona Metropolitană. Pasul 1 navetiștii. Vezi unde ar fi primele curse: