Primăria Brașov nu dă căldură dar primește amendă de la OPC. Vezi cât a primit noul Serviciu Public de Termoficare pentru că nu dă căldură:

Last Updated on noiembrie 22, 2016 Noul Servciu Public Local de Termoficare (SPLT) a fost amendat cu 20.000 de lei de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor pentru că nu a dat drumul la robinetele de apă caldă şi căldură pentru populaţie.

Comisarii veniți să dea amenda au avut o surpriză însă, nu au avut cui să aplice amenda de 20.000 lei, informează monitorulexpres.ro

15175360_1712882092360698_2041920192_n

„Nu l-am găsit pe director, prin urmare îl invităm, mîine dimineaţa să se prezinte la noi la sediu pentru a-i oferi amenda. Ei spun că se ocupă de problemă din aprilie, dar nici pînă acum nu s-a rezolvat nimic şi avem mii de familii care nu au apă caldă din aprilie şi acum nici căldură. Din cîte ştiu, SPLT nu a primit aprobare pentru tariful pentru gigacalorie de la ANSPC“, a spus șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu.

Şeful CRPC Braşov a spus, pe pagina sa de Facebook, că principalul vinovat de această situaţie este primarul Braşovului, George Scripcaru. „Nu pot să estimez data în care va începe furnizarea agentului termic. Pot să spun cu siguranţă că, dacă până în data de 21 noiembrie Primăria nu respectă măsurile impuse de noi va fi aspru sancţionată. Cu toate că am atras atenţia asupra acestei probleme încă din vară, primarul nu a făcut nimic. Păcat! Voi face tot ceea ce pot pt rezolvarea problemei!! Am dispus ca pînă în data de 21 să remedieze toate aspectele constatate, atât referitor la contracte, cât şi la furnizare. Înţeleg că problema nu a fost rezolvată nici în şedinţa de ieri. Mîine vom începe să aplicăm sancţiunile legale (20.000 lei), , a scris Susanu.

Previous Story

Uniunea Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi va invita la Sezatoare

Next Story

Video Brasov: „Stau aici si ma întreb. Să trec sau nu? Acum 3 zile, aici Radu Popica, a fost spulberat pe a treia banda de un șmecheras de Bucuresti”