Primăria Brașov îi păcălește pe brașoveni cu apa caldă și căldura? Protecția Consumatorilor a început o anchetă

Last Updated on noiembrie 1, 2016 Protecția Consumatorilor a început o anchetă privind contractele de apă caldă și căldură care sunt semnate în aceste zile de nou-înființata companie de către primărie și asociațiile de proprietari.

Se pare că firma nu are drept de a semna contracte de căldură deoarece nu are avize pentru furnizarea agentului termic. Mai mult, în contracte nu este trecut cel mai important lucru: prețul.

14877756_332361590464718_385916135_n

Ca urmare a situaţiei sistemului de termoficare din municipiul Braşov, Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Centru Brașov a declanşat o amplă verificare, informează mytex.ro.

„În momentul de faţă suntem în posesia unor informatii preliminare conform cărora se pare că noul serviciu de termoficare, Serviciul Public Local de Termoficare Braşov nu deţine avizele, autorizaţiile şi licenţele necesare pentru a putea furniza agent termic, cu toate că, de câteva săptămani încheie contracte cu asociaţiile de proprietari prin care se obligă să furnizeze căldură şi apă caldă, contract în care, la o analiză preliminară, nu este prevăzut nici un tarif, situaţie în care consumatorii pot fi prejudiciaţi în drepturile pe care le au.

Menţionăm faptul ca instituţia noastră a atras atenţia autorităţilor locale competenţe, care gestionează acest serviciu, încă din vară asupra acestor probleme şi a posibilei incapacităţi de furnizare a agentului termic către braşoveni.

Atenţionările au fost făcute atât în spaţiul public, cât şi în cadrul Colegiului Prefectural”, a precizat şeful Comisariatului, Sorin Susanu.

Previous Story

Accident Brașov. Autobuz RAT lovit în sens giratoriu

Next Story

Brașov: Aristotel Căncescu a fost dus la ÎNCHISOARE. Mai scapă?