Brașov: Sâmbătă începe Etnovember. Vezi aici programul

Last Updated on noiembrie 17, 2016 A XVIII-a edițiea a festivalului Etnovember începe sâmbătă, de la ora 13:00. Deschiderea festivalului va avea loc în Aula Universităţii Transilvania din Braşov și va fi urmată de expoziţii de design, arhitectură, fotografie, grafică şi ceramică.

„Este a XVIII-a ediţie de Festival Etnovember, este şi o ediţie specială, jubiliară, se aniversează 25 de ani de la întemeierea mediatecii Norbert Detaeye în Universitate. Ne bucurăm de prezenţa excelenţei sale, domnul ambasador Thomas Buckeland al Belgiei, care vine să aducă un omagiu acestei instituţii longevive care este mediateca”, a anunţat astăzi, prof. univ. dr. Marina Cionca, organizator Etnovember, citată de stiri.rttbrasov.ro

15151006_1710015402647367_261390121_n

Evenimentele vor continua în următoarele 2 zile.

Duminică, la Bastionul Ţesătorilor va avea loc Târgul Medieval, unde vizitatorii vor fi întâmpinaţi de prinţese, cavaleri, artizani, dar şi de covrigi, turtă dulce, mici şi vin fiert. Banii obţinuţi în urma acestui târg vor fi donaţi Asociaţiei „Copiii de Cristal”, pentru copiii cu autism.

Tot duminică, de la ora 17:00 se va coborî cu torţe de la Bastionul Ţesătorilor în Piaţa Sfatului, unde de la ora 17.30 va avea loc un show pirotehnic.

Luni, în ultima zi de festival, va avea loc Maratonul de Poezie, la Facultatea de Litere. De asemenea, la Casa Baiulescu va fi jucată piesa de teatru „Cum se zice”.

Festivalul se va încheia cu concertul de pian şi voce Norbert Detaeye, din Belgia, programat la ora 20.30, la Centrul Multicultural al Universităţii. Pentru organizarea festivalului, studentii universitatii Transilvania au lucrat peste 2000 de ore.

Previous Story

UPDATE! Accident Brașov: Taxi făcut praf lângă Modarom, doi clienți răniți. Vezi ce s-a întâmplat:

Next Story

Brașov: Medicii care muncesc mult vor primi bani în plus