Brașov! Lovitură! Primăria nu mai semnează contractele pentru căldură și apă caldă!

Last Updated on noiembrie 4, 2016 Primăria Brașov recunoaște că sunt vicii în contractele pe care le-a semnat cu Asociațiile de Proprietari, având ca obiect furnizarea de căldură și apă caldă. În consecință, a suspendat semnarea acestora.

Viceprimarul Braşovului, Mihai Costel, a anunţat ieri că a fost suspendată semnarea contractelor între asociaţiile de proprietari şi Serviciului Public Local de Termoficare.

14877756_332361590464718_385916135_n

„Am luat această decizie, având în vedere că este în curs un control al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, dispus de şeful instituţiei, Sorin Susanu.

Din punct de vedere legal, noi am respectat toate procedurile, existând şi o hotărâre de Consiliu Local privind înfiinţarea acestui serviciu, care a fost supusă controlului de legalitate de către Prefectura Braşov.

În ceea ce priveşte contractele, este posibil să existe unele vicii şi aşteptăm acum punctul de vedere al Protecţiei Consumatorului”, a declarat Costel Mihai.

Pe de altă parte, el a afirmat că, din punct de vedere tehnic, au fost încărcate reţelele de transport, iar de luni aceeaşi procedură va fi aplicată în cazul reţelelor de distribuţie, mai precis reţeaua de conducte de după ceasurile de branşament.

Costel Mihai a mai spus că obţinerea licenţei de funcţionare pentru noul serviciu este o chestiune „de câteva zile”.

Previous Story

RAT Brașov: Modificare pe linia 28

Next Story

Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „Prin acest amendament depus la Senat solicit reintroducerea în strategia naţională de dezvoltare teritorială a intermodalului de marfă de la Feldioara, acesta fiind situat pe magistrala de cale ferată Braşov – Sighişoara, ce face parte dintr-un culoar pan-european de transport feroviar”