Brașov: Lovitură pentru Primărie. Lucrările din spatele ARO Palace au fost întrerupte de urgență

Last Updated on noiembrie 9, 2016 Primăria Brașov a anunțat în această vară că va tranforma parcarea din spatele hotelului Aro Palace într-o piațetă, pe modelul Pieței Enescu. Lucrările au fost întrerupte de urgență după c e s-a constat că nu au avizele la Direcţia Judeţeană de Cultură.

Consilierul local Cristian Macedonschi a precizat ieri că lucrările s-au efectuat nelegal, iar în susţinerea afirmaţiei lui a prezentat şi răspunsul la o sesizare pe care a depus-o la DJC Braşov, prin care a solicitat punctul de vedere al instituţiei privind această situaţie, informează bzb.ro.

14996493_337227933311417_534298521_n

„Pentru lucrările de pe strada Sf. Ioan la care faceţi referire nu a fost transmis până în acest moment un aviz de către DJC Braşov. În urma verificărilor în teren s-a constatat că Primăria Braşov a început lucrările fără a avea avizul eliberat.

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Braşov a solicitat Primăriei Braşov oprirea acestora şi avizarea lor conform legislaţiei şi reglementărilor în vigoare”, se arată în răspunsul primit de Macedonschi de la DJC Braşov.

Tot în documentul Direcţiei Judeţene de Cultură Braşov se arată că în data de 2 august 2016 „lucrările propuse a se realiza de către Primăria Braşov au fost analizate în şedinţa Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice nr. 2 cu rol consultativ, urmând ca soluţia finală să fie aprobată în urma analizei documentaţiei tehnice de specialitate.

Documentaţia tehnică de specialitate a depusă şi se află pe ordinea de zi a şedinţei din luna noiembrie 2016”.

Previous Story

Brașov: Speriați de UBER? S-au răzgândit taximetriştii în privinţa tarifelor?

Next Story

Brașov: Ce artiști ai prefera la concertul de aprindere a luminilor din Bradul de Crăciun din Piața Sfatului?