Brașov: JAF la Mall-ul Coresi! O bandă de copii specializată din București a dat lovitura

Last Updated on noiembrie 23, 2016 Spargere la mall-ul Coresi din Brașov, zilele trecute. Cinci copii, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, veniți din capitală au vrut să dea lovitura în cel mai mare mall din oraș.

Astfel, cel mai mic dintre ei a intrat în biroul unei firme de cosmetice din mall şi a plecat cu 15.000 de lei din casierie.15134461_1712656375716603_468019313_n

El nu a acţioant însă singur, ci a fost ajutat de alţi copii, doi băieţi şi două fete care le-au distras atenţia vînzătoarelor pînă cînd cel mic a intrat în birou şi a deschis casieria cu o cheie potrivită, informează monitorulexpres.ro.

 

După ce a luat banii, minorul a luat-o la fugă şi a reuşit să iasă din magazin, fapt care a atras atenţia vânzătoarelor.

Una dintre ele a avut prezenţă de spirit şi a activat un buton care blochează uşile de ieşire, prin urmare, ceilalţi patru complici au rămas blocaţi în incintă. În scurt timp, ei au fost prinşi de gardieni şi predaţi poliţiştilor şi procurorilor.

Trei dintre cei patru minori, toţi în vîrstă de 14-15 ani, au fost plasaţi sub control judiciar, iar cel de-al patrulea este cercetat în libertate. În schimb, cel mai mic dintre ei s-a făcut nevăzut cu tot cu bani şi încă nu a fost prins de poliţişti.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: „Am nevoie de ajutor! Dacă din întâmplare, vedeți o mașină de culoare ROȘIE, lovită, vă rog din suflet, anunțați-mă”

Next Story

Uniunea Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi va invita la Sezatoare