Brașov: Facebook a făcut o „Minune” la Făgăraş. O maşină a dispărut şi a apărut în acelaşi loc după trei săptămâni

Last Updated on noiembrie 18, 2016 O mașină dispărută la sfârștiul lunii octombrie dintr-o parcare din Făgăraș a reapărut „ca prin minune”, în același loc după trei săptămâni.

După ce a observat dispariția automobilului din parcarea sediului APIA, proprietarul mașinii a cerut ajutorul site-ului de știri fagarasultau.ro. De la apariția știrii peste 7500 de oameni au distribuit-o pe conturile lor de socializare, rezultând un număr de vizualizări de peste 142.000. Ştirea a ajuns nu numai în Ţara Făgăraşului şi Braşov, dar şi în toate zonele ţării, informează fagarasultau.ro

masina-1

 

Deşi, nimeni nu a dat niciun semn că ar fi văzut-o undeva, probabil hoţul s-a speriat, iar ieri a returnat maşina. Proprietarul automobilului a avut o mare surpriză când în aceeaşi parcare, cea din faţa sediului APIA, de pe strada Cetăţii a reapărut maşina dispărută la sfârşitul lunii septembrie. A fost anunţată şi poliţia pentru a continua ancheta, mai scrie sursa citată.

„Vreau să mulţumesc tuturor făgărăşenilor, dar şi tuturor oamenilor care în mod sigur, prin distribuirea acestei ştiri, ne-au ajutat să ne recuperăm maşina. Nici nu mai credeam că o să o mai găsim. Şi iată că a apărut singură“, a declarat proprietara maşinii.

Previous Story

(FOTO) Două Accidente în Brașov: În sensul giratoriu și în intersecție. „Bonus”: Mașini avariate de un Dorel. „Când Dorel lucrează aiurea. În spate la Onix”

Next Story

Brașov: Deputatul Gabriel Andronache (PNL) îl acuză pe Liviu Dragnea că „omoară constituţia”