Brașov. El este cel mai lăudat șofer de pe autobuzele RAT. Tu ești mulțumit de șoferii de pe autobuze?

Last Updated on noiembrie 11, 2016 RAT Brașov a primit Premiul Național – Locul I în cadrul Galei Topului Național al Firmelor 2016 iar compania l-a delegat pe cel mai bun șofer să ridice distincția. Aurel Scoican este unul dintre cei mai buni conducători de autobuz ai Regiei, cu o experiență de peste 15 ani în activitatea de transport public de persoane.

„Prestigiosul eveniment național, ajuns la ediția a XXIII-a, este organizat de Camera de Comerț și Industrie a României și recompensează eforturile celor mai performante companii, pe diferite domenii de activitate.

14996342_338352309865646_62615012_n

În ceea ce privește desemnarea de către conducerea R.A.T. Brașov a lui Aurel Scoican ca reprezentant la Gala Topului Național al Firmelor, trebuie menționat că aceasta nu a fost întâmplătoare, ea reprezentând recunoașterea meritelor deosebite ca angajat al Regiei, certificate de scrisorile de mulțumire și apreciere primite de la călători. De asemenea, această decizie a fost luată din dorința managementului R.A.T. Brașov de a pune accentul pe contribuția angajaților la activitatea Regiei și, în special, pe activitatea conducătorilor auto, ca principală resursă umană în activitatea de transport public de călători.

La ora actuală R.A.T. Brașov numără circa 850 de angajați, iar Aurel Scoican își desfășoară activitatea de conducător auto atât pe un autobuz care circulă pe raza municipiului Brașov, cât și pe un autocar destinat efectuării unor curse speciale” se arată într-un comunicat al companiei.

Previous Story

UPDATE! Accident Brașov. 3 persoane rănite pe podul din Tractorul. Vezi cauzele accidentului:

Next Story

ATENȚIE! Rat Brașov suspendă circulația pe mai multe linii sâmbătă. Vezi liniile afectate: