Brașov: Căldură din această seară, dar NU pentru toate apartamentele!

Last Updated on noiembrie 28, 2016 Viceprimarul Mihai CXostel a anunțat în această după-amiază că în cursul serii mii de apartamente vor avea apă caldă și căldură, cu excepția zonei Bartolomeu.

„În jurul orelor 8.00, distribuitorul a dat drum la gaz. După ce s-a reluat furnizarea, s-au pornit motoarele de la CET Nord, unde avem 5.142 de benefiari, fiind acoperite zonele Astra Sud (străzile Neptun, Saturn, Minerva, Traian…), Tractorul (aici sunt cei mai mulţi beneficiari), Gară, Centrul Civic şi Griviţei.

15175360_1712882092360698_2041920192_n

Tot de dimineaţă a fost pornită platforma de la Noua, unde avem 475 de beneficiari. În jurul orei 11.30, turul era de 41 de grade Celsius şi trebuie să ajungă la 60-70 de grade Celsius. Cu siguranţă în seara aceasta temperatura va ajunge la 60-70 de grade, informează mytex.ro.

Urmează să pornim, tot astăzi, Metrom – Astra, unde sunt beneficiari pe zona străzilor Pârâului, Cocorului, Sitarului. Totodată, se porneşte astăzi centrala termică de pe Bulevardul 15 Noiembrie 63 (este zona Tribunalului) şi centrala termică de la Calea Bucureşti 53 – 55 – 57.

Avem probleme de natură tehnică şi sperăm să le rezolvăm cât mai repede în zona Bartolomeu (străzile Spicului şi Lânii). Au fost pe de-o parte avarii pe care sperăm să le rezolvăm zilele viitoare şi, pe de altă parte, trebuie să finalizăm ISCIR-izarea cazanelor (…) Facem tot posibilul pentru ca săptămâna aceasta să soluţionăm totul”, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Acesta a precizat că pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de mâine a Consiliului Local Braşov va fi un punct suplimentar, pentru a se lua o hotărâre CL privind plata gazului în avans pentru anumite cetrale termice ale Serviciului Public Local de Termoficare ce nu au fost cuprinse în HCL de săptămâna trecută, aprobată în cadrul unei şedinţe de îndată.

Previous Story

RAT Brașov: Vezi programul autobuzelor pentru minivacanța de 1 Decembrie, 30 noiembrie – 4 decembrie:

Next Story

(Foto) Poiana Brașov: „A venit si zăpada mult așteptată!”