Accident Brașov: Lovit pe trecerea de pietoni, Radu Popica şef de secţie în cadrul Muzeului de Artă, se zbate între viață și moarte

Last Updated on noiembrie 22, 2016 Tragedie pentru Radu Popica şef de secţie în cadrul Muzeului de Artă Braşov. Acesta se  zbate între viaţă şi moarte la spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni.

Accidentul a fost cauzat de un bucureştean de 22 de ani și a avut loc în jurul orelor 23.30 pe Bulevardul Alexandru Vlahuţă, în apropierea sensului giratoriu de la intersecţia cu strada Hărmanului, informează bzb.ro.

1453240_990363344377298_7694146055419266720_n

Ioan Toma:  Dragii mei, Ați văzut știrile despre accidentul în care a fost implicat prietenul nostru Radu Popica.

Am următoarele întrebări:
1. Într-un oraș în care accidentele pe trecerea de pietoni au fost o continuă dramă în Brașov, de ce timp de 3 zile presa de orice fel nu a reactionat? Ce părere aveți Sebastian Dan, Liliana Elena Jighira, Brasov Tv, Mix Tv? Asta în condițiile când pe Facebook am citit despre un accident cu o mașină care a intrat într-o bordura la giratoriul din Poienile, știre publicată cu 30 de minute înainte și am trecut pe lângă ea în drum spre Noua.


2. Cum sistematizam orașul asta astfel încât să reducem accidentele de pe trecerile de pietoni? As fi recunoscător pentru o părere, Gruia Hilohi!


3. Poliția dă amenzile când trebuie și de cate ori trebuie?
4. Cum ne educăm copiii ca să fie responsabili? De ce spun asta? Pentru că zilele trecute circulând pe trotuarul de la Info, un licean a bine voit sa îmi taie calea, forțând intrarea în liceu. Am strigat după el spunându-i să nu-și ia carnet de conducere pentru că va omorî oameni nevinovati comportându-se astfel. Copilul nu s-a întors, probabil se baza pe părinți și bani ca îi vor rezolva viitoare. Dacă un licean la Info, Mesota, Saguna nu știe lucrurile astea, ce pretenții să mai avem? Ce sa sperăm pe viitor?


5. Copilul cui e autorul accidentului? Nu e într-o situație fericită. Va trebui ca el, personal, sa treacă prin cazne, nu banii părinților!


6. Acum 2 ani era sa o pățesc cu Stefan în aceleași condiții ca Radu. Șoferul, în loc sa fie recunoscător ca a scăpat doar cu amendă, a contestat în justiție amenda. Singura câștigată a fost avocata insulei. Sper!
Luptă, Radu!


Colegii mei, medici și asistente, sunt alături de tine!
Noi, prietenii tăi, te iubim!
La vară ne vedem la baschet!”

Silvian DuicaAu făcut din intersecții semaforizate giratorii care sunt foarte periculoase pentru pietoni. Primăria este cea vinovată! Au ridicat obstacolele pentru viteza. De ce ? Sa moara oameni. Primaria trebuie trasa la răspundere pentru genocidul de la Brașov, unde se moare pe capete!
Previous Story

(Foto) Brașov: Sensul giratoriu din față de la McDonald’s transformat în piscină

Next Story

(Foto) Accident Brașov: „Am nevoie de ajutor! Dacă din întâmplare, vedeți o mașină de culoare ROȘIE, lovită, vă rog din suflet, anunțați-mă”