(Video) FC Brașov – Foresta Suceava 2-1. Vezi aici golurile:

Last Updated on octombrie 15, 2016 FC Brașov a câștigat meciul împotriva celor de la Foresta Suceava, scor 2-1, deși au jucat o mare parte din meci și a egalat Juventus București la puncte în lupta pentru primul loc.

Dumitriu a deschis scorul după doar 8 minute, în urma unei mari erori a defensivei gazdelor. La faza următoare, Manole a obținut un penalty, transformat de Grigorie, care e golgheterul brașovenilor, cu 6 reușite.

Echipa lui Țălnar a rămas în inferioritate după ce Stan a fost eliminat pentru o lovitură cu cotul. Sucevenii au ratat cea mai mare ocazie de a reveni în avantaj prin Marius Matei, fostul atacant al stegarilor. Brașovenii au marcat golul victoriei cu două minute înainte de pauză, informează digisport.ro

Istrati i-a adus Brașovului cele 3 puncte, cu al 4-lea gol stagional. Foresta, care nu mai pierduse din etapa a doua, nu a mai avut nicio ocazie după pauză, ba chiar mai putea primi gol pe contraatacurile gazdelor, care au irosit ocazii mari prin Goge și Rasdan.

Vezi video aici:

În etapa următoare FC Brașov are meci la Brăila.

Previous Story

UPDATE! Accident în Poiana Brașov cu 3 victime

Next Story

Brașov. UPDATE. Ancheta la maternitatea fagaras dupa ce unei femei i s-a spus ca a nascut un baiat dar i-au adus a doua zi o fetita. Vezi ce spune conducerea: