Hochei: Corona Brașov a urcat pe locul al doilea în Liga MOL, după 2-1 cu MAC Budapesta. Bonus: Schimburi de pumni pe gheață! Două bătăi la meci

Last Updated on octombrie 14, 2016 Corona Braşov au reuşit a doua victorie în numai şase zile în faţa maghiarilor de la MAC Budapesta, în Liga MOL. În urma acestei victorii hocheiștii brașoveni au urcat pe locul al doilea.

Echipa antrenată de Martin Lacroix a deschis scorul în minutul 8 când, lansat de Klempa, canadianul McDonald a scăpat singur cu Balizs şi l-a învins pe portarul maghiar, informează digisport.ro

14741086_1689445811370993_1772297001_n

Oaspeţii, finaliştii ediţiei trecute, nu s-au dat bătuţi şi au restabilit egalitatea la finalul primei reprize, prin Day Chief. Corona a reuşit golul victoriei prin Peter Zsolt, servit perfect de acelaşi McDonald.

Meciul dintre cele două echipe a oferit și secvențe desprinse parcă din elita hocheiului american. Gergo Biro – de la Corona – și Bronson Kovacs – de la MAC – au fost implicați de două ori în schimburi de pumni pe gheața Patinoarului Olimpic din Brașov.

Prima dată, conflictul a pornit după o lovitură aplicată discret de Biro lui Kovacs, iar arbitrii au intervenit și i-au despărțit cât lupta se ducea încă în picioare.

14658295_1689445808037660_649725352_n

A doua oară, bătaia a fost provocată tot de Biro. I-a aplicat un body check lui Kovacs, care tocmai pasase pucul și care a ripostat imediat. De fiecare dată, cei doi au fost sancționați cu eliminări de două minute, pentru durități.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „Practic terenul nu a ieşit din administrarea judeţului. Deşi lucrurile sunt clare, este nevoie de parafarea unui nou act normativ care să clarifice toate aceste aspecte, astfel încât să nu mai apară alte impedimente în ceea ce priveşte proprietatea pe acest teren”

Next Story

Zoo Brașov. Papagali, canari, păsări exotice şi indigene pot fi vizitate în weekend