Brașov! UPDATE! Arestați 30 de zile! Răpită şi violată din faţa Gării! În staţie era destul de multă lume, nimeni nu a sărit să o ajute

Last Updated on octombrie 4, 2016 Judecătorii din Brașov au decis să-i aresteze pentru 30 de zile pe cei doi indivizi care au luat o tânără din Gară și au violat-o pe câmp. Din păcate, în momentul în care fata a fost băgată cu forța în mașină nimeni nu intervenit chiar dacă aceasta striga după ajutor, măcar să fii sunat la Poliție.

În urma probatoriului administrat de polițiști și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov,instanța de judecată a emis pe numele inculpaților mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile,iar cercetările continuă pentru documentarea întregii lor activități infracționale anunță cei de la evz.ro.

O tânără de 22 de ani se afla în apropierea staţiei RAT de lângă Gara Braşov, puţin înainte de lăsarea serii. La un moment dat, prin apropiere a trecut un autoturism care a oprit. Din acesta a coborât un bărbat care i-a spus că este poliţist şi trebuie să-i pună câteva întrebări ca să obţină nişte informaţii utile într-o anchetă, informează bzb.ro.

14569784_316636948703849_21810034_n

Fata şi-a dat seama că nu este vorba de un poliţist adevărat şi a refuzat să dialogheze cu acesta, moment în care tânărul a luat-o cu forţa şi a urcat-o în maşină.

Deşi tânăra a strigat după ajutor, iar în staţie era destul de multă lume, nimeni nu a sărit să o ajute şi astfel a ajuns în autoturismul condus de un prieten al celui care o luase cu forţa.

Şoferul a demarat în trombă, iar fata a încercat să sune la 112, însă tânărul care o urcase în autoturism a reuşit să-i smulgă telefonul înainte ca aceasta să reuşească să formeze numărul.

Şoferul şi-a continuat drumul spre localitatea Podu Olt, însă, între Hărman şi destinaţie, posibil din cauza luptelor date în vehicul, şoferul a pierdut controlul volanului şi autoturismul s-a răsturnat pe câmp.

Unul dintre cei doi a scos-o pe fată din maşină, însă nu ca să o ajute, ci ca să o violeze, după ce i-a aplicat un pumn în faţă. După ce şi-a terminat treaba, tânărul i-a lăsat locul prietenului său. Cei doi au pornit apoi să cheme ajutoare ca să pună din nou pe roţi maşina răsturnată, interval în care victima lor a reuşit să ajungă la doi tineri care treceau prin zonă şi a sunat la Poliţie de pe telefonul acestora.

Cei doi tineri care au luat fata din Braşov au fost reţinuţi de procurori şi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Judecătorul a pronunţat pe numele lor decizii privind punerea în aplicare a unor mandate de arestare preventivă, însă cei doi tineri au contestat hotărârile. Până în momentul în care instanţa va pronunţa decizii definitive, cei doi tineri beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Previous Story

Brașov: PREMIERĂ! Spitalul Judeţean, singurul de stat din România care pune stenturi care … se topesc

Next Story

Aeroportul Brașov: Legea Terenului a trecut și de Comisia Juridică din Camera Deputaților.