Brașov: UCISĂ în scara blocului. Criminalul apoi a fugit cu banii și bijuteriile. Copiii, martori la crima

Last Updated on octombrie 26, 2016 Un barbat din Brașov si-a injunghiat iubita si a incercat apoi sa fuga cu lucrurile de valoare din casa ei, ieri noapte.

Vecinii, martori la sangeroasa scena, l-au urmarit, l-au prins si l-au predat politiei. Intre timp, tanara de 29 de ani, mama a patru copiii mici, a fost dusa la spital, dar a murit pe masa de operatie, informeaza stirileprotv.ro

Cei doi se cunosteau doar de cateva luni, iar barbatul s-a mutat de curand in garsoniera in care femeia isi crestea cei patru copii. Cel mai mic nu a implinit un an, iar cel mai mare este elev de scoala generala. Marti noapte, vecinii au auzit scandal mare si, amenintata cu cutitul, tanara a iesit pe casa scarii sa ceara ajutor. Isi tinea strans in brate unul dintre copilasi.

Barbatul a urmarit-o inarmat si, intr-o fractiune de secunda, a pus-o la pamant. Scena s-a derulat atat de rapid incat vecinii n-au apucat sa intervina. Oameni au reusit totusi sa cheme ambulanta, apoi sa il prinda pe agresorul care fugise cu banii si bijuteriile femeii.

Vezi video aici:

Acuzat de omor si furt calificat, barbatul a fost retinut. Intre timp, Directia pentru Protectia Copilului i-a preluat pe cei patru fratiori ramasi fara mama. Urmeaza ca ancheta sa stabileasca daca bunica din partea mamei poate sa se ingrijeasca macar de unul dintre nepoti. Copiii vor urma un program de consiliere psihologic, pentru a face fata acestei situatii tragice.

Previous Story

Brașov. Căncescu ARESTAT în urmă cu câteva minute, în același dosar cu Iosif Răzvan!

Next Story

Aeroportul Brașov. Turnul de control construit de ROMATSA? Vezi ce spune Adrian Veștea, președintele CJ: