Brașov: PROTEST! Teatrul Sica Alexandrescu iese în stradă împotriva abuzurilor Primăriei!

Last Updated on octombrie 12, 2016 Actorii de la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov anunță un nou protest revoltati de maniera in care a fost organizat concursul pentru manager al instituției.

„Ieșim în stradă să cerem anularea concursului pentru postul de manager al teatrului! Procedura legală nu a fost respectată! Concursul a fost lipsit de imparțialitate! Mai mult decât atât, nu putem accepta să fim reprezentați de un om care amenință cu moartea alți oameni! Avem nevoie de susținea voastră. Vă așteptăm alături de cei curajoși, cei care nu lasă capul plecat în fața abuzurilor Primăriei și a nedreptății”, au anunțat organizatorii protestului.

Protestul va avea loc vineri între orele 17-19 în fața teatrului.

Recent 13 actori au organizat un protest inedit. Actorii i-au invitat pe trecatori la picnic si le-au explicat de ce au suspendat reprezentatiile.

13 dintre cei 21 de actori ai Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov nu mai joaca de mai multe zile, in semn de protest. Sunt nemultumiti ca la concursul organizat pentru postul de manager, candidatul cu cel mai mare punctaj nu a mai dat si proba interviului, spun ei.

Previous Story

Brașov: INCENDIU la o secție de sudură din Parcul industrial Ghimbav. 30 persoane au fost evacuate

Next Story

Brașov: Autobuzele RAT nu vor urca spre Poiana în weekend. Vezi între ce ore: