Brașov: Protest cu ceapă și șuncă, în fața Teatrului . Vezi ce i-a scos în stradă pe actori:

Last Updated on octombrie 10, 2016 Revoltati de maniera in care a fost organizat concursul pentru manager al teatrului, 13 actori de la Teatrul Sica Alexandrescu au protestat într-un mod inedit.

Actorii i-au invitat pe trecatori la picnic si le-au explicat de ce au suspendat reprezentatiile. Protestatarii sustin ca ultimul concurs ar fi incalcat legea si cer sa fie reluat, informeaza stirileprotv.ro

14642927_1687350164913891_1728536984_n

13 dintre cei 21 de actori ai Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov nu mai joaca de 10 zile, in semn de protest. Sunt nemultumiti ca la concursul organizat pentru postul de manager, candidatul cu cel mai mare punctaj nu a mai dat si proba interviului, spun ei.

Actrita: “A fost flagrant ce s-a intamplat, nu i s-au pus intrebari candidatului, doar l-au laudat si noi am reactionat la chestia asta si am refuzat sa mai jucam. Speram sa se rezolve cat mai repede pentru ca am vrea sa fim pe scena, nu in strada…”

Actrita: “Am fost acolo in sala si am vazut cum un domn care a mai candidat o data si a luat 5 la acea proba, de data aceasta nu i s-a pus nicio intrebare si a luat nota 9,21 la interviu. 9,61 nota totala.”
Oana Huiu, actrita: “Nu scrie nicaieri in lege unde nu se spune ca proba interviului nu trebuie sa aiba loc. Din contra, exista grila de notare pentru interviu, este criteriu de departajare, daca ar fi fost doi candidati cu aceeasi nota proba interviului i-ar fi departajat.”

Actorii au pus masa in strada si i-au invitat pe oameni… la picnic se le explice, pe indelete, ce ii supara. Cei 13 actori sunt hotarati sa nu revina pe scena cata vreme primaria nu va organiza un nou concurs care, solicita ei, sa respecte toate probele.

Previous Story

(FOTO) Accident Brașov: Tamponare serioasă la Banca Românească. „A confundat Stopul cu Cedează trecerea?”

Next Story

Brașov: Tîrg de joburi. Continental, Autoliv sau Premium Aerotec recrutează ingineri şi experţi