(Video) Tânărul din Brașov ucis în Marea Britanie a fost comemorat de 100 de persoane. Vezi motivul pentru care a fost ucis:

Last Updated on septembrie 12, 2016 Mircea Cozmiuc, tânărul de 23 de ani din Brașov ucis pe stradă în Marea Britanie, a fost comemorat sâmbătă seara în Wolverhampton.

Locul oribilei crime s-a umplut de flori si lumanari. Cunoscutii spun ca suspectul principal este un prieten al victimei. De nationalitate kurda, el ar fi locuit o vreme in apartamentul lui Mircea, dar cand acesta i-a cerut sa plece, kurdul l-a refuzat si l-a amenintat pe roman cu moartea, informează stirileprotv.ro.

Aproape 100 de tineri s-au strans sambata seara in apropierea casei unde pana de curand a locuit Mircea Gheorge Cozmiuc. Au venit fosti colegi de la firma Amazon, manageri si sefi de departamente de toate nationalitatile, dar si prieteni care au postat mesaje dureroase pe Facebook.
Cu toti au tinut sa aprinda o lumanare pentru tanarul roman care isi vedea constiincios de treaba si ajuta pe oricine era in dificultate. Mircea apucase sa le spuna catorva prieteni ca e in pericol si de la o vreme primeste amenintari cu moartea.

In urma cu zece zile, la sapte dimineata, cand abia iesise din locuinta ca sa mearga la serviciu, el a fost atacat si injunghiat mortal de mai multi indivizi care au fugit cu o masina.
Totul ar fi pornit, se pare, de la un kurd de 36 de ani, care locuia in Marea Britanie fara forme legale. O vreme, kurdul a fost gazduit de Mircea, care i-a cerut la un moment dat sa elibereze camera pentru ca urma sa se mute acolo un prieten din Romania. Cel mai probabil, cred apropiatii victimei, de aici au pornit neintelegerile intre cei doi.

Politia britanica a facut publica identitatea suspectului principal fara sa dea amanunte despre crima. Se stie ca suspectul, pe nume Sivan Amin, a avut complici si cel mai probabil anchetatorii incearca sa afle cine sunt si unde se ascund.

Pe langa Sivan Amin, au mai fost retinuti trei barbati, dar ulterior acestia au fost eliberati pe cautiune.
Vezi aici Video:

Moartea tanarului roman a starnit emotie in micul orasel Wolverhampton. Prietenii lui Mircea Gheorge Cozmiuc au anuntat ca si duminica seara se vor strange la locul crimei. Vor sa le arate autoritatilor ca prinderea si pedepsirea criminalilor este vitala pentru toata comunitatea, pentru ca in locul lui Mircea putea sa fie oricine.

Previous Story

Brașov: “Junior Sport Fest” în Piața Sfatului. Este cel mai mare eveniment de promovare a sportului în rândul copiilor . Scrimă, handbal, gimnastică, tenis, baschet şi fotbal. Vezi programul evenimentului:

Next Story

Brașov: Sens unic între Răcădău și Star?