Video Brașov. UPDATE! Ucis? Bărbat găsit mort, cu o pungă pe cap în Parcul Central

Last Updated on septembrie 2, 2016 Un bărbat cu o pungă pe cap a fost găsit mort pe latura parcului din apropierea Casei Armatei Braşov. Avea 60 de ani și dormea noaptea pe băncile din parc.

Criminaliştii au constatat că bărbatul avea trasă pe cap o pungă, ceea ce întăreşte suspiciunea de crimă, informează rttbrasov.ro. Se pare că decedatul era un om al străzii, nu avea familie şi niciun acoperiş deasupra capului. Îşi făcea veacul în zona parcului central iar la lăsarea serii dormea pe bănci. Cei care îl cunoşteau din vedere spun că nu avea duşmani, dar nici nu se gândesc că s-ar fi sinucis.

„Uite aşa cum era, avea o pungă pe cap şi cu asta basta. Probabil i-au făcut asta colegi de-ai lui care dorm tot aşa pe sub pod”, a precizat un braşovean. Cunoscuţii spun că bărbatului găsit mort îi plăceau băuturile spirtoase, şi mai tot timpul era în stare de ebrietate. „Da, tot aici stătea, pe băncile acestea de acolo cam până aici. Bea spirt. Era singuratic, bănuiesc că nu avea nici familie, nici nimic. Dar nu cred să se sinucidă sau ceva, că nu avea niciun interes”, a afirmat un alt braşovean.

Cadavrul a fost ridicat de la faţa locului de către criminaliştişti şi dus la autopsiere, pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.

Vezi aici Video:

Ancheta continuă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Previous Story

Accident Brașov: VIOLENT! „Nemaivăzut un astfel de accident in care un stâlp să fie dărâmat și motorul să fie separat de autoturism”

Next Story

Brașov: Autobuz RAT accident pe trecerea de pietoni?